Skip to content
SOME LEGAL THINGS

Wedoio og GDPR

Vi har udarbejdet en sektion om Wedoio og persondataforordningen, så I får styr på hvilken betydning lovgivningen får for jeres data i Wedoio.
GDPR (General Data Protection Regulation), på dansk kaldet ‘Databeskyttelsesforordningen’, er EU’s nye persondataforordning som træder i kraft d. 25. maj 2018.
Formålet med persondataforordningen er at beskytte EU’s borgere mod misbrug af personlige data. Derfor skal alle europæiske virksomheder leve op til en række forpligtelser for, hvordan persondata opsamles og behandles sikkert.
Lovgivningen stiller både skrappe krav til os som databehandler og jer som dataansvarlig.

Vi har offentliggjort vores databehandleraftale på vores website, som du kan hente en kopi af lige her.

Vi indgår ikke specifikke aftaler med vores kunder – i stedet får alle vores kunder vores databehandleraftale, da vi dermed sikrer, at I alle er dækket på samme vis.

Vi opdaterer regelmæssigt vores retningslinjer, så det er en god idé at besøge vores sektion for regulering af personoplysninger fra tid til anden, så du altid er opdateret.
Wedoio og persondataforordningen: Vejledninger
Wedoios forpligtelser som databehandler
Jeres forpligtelser som dataansvarlig
FAQ: Vores kunders typiske spørgsmål til persondataforordningen

Hvis I ikke har helt styr på de grundlæggende regler i forordningen eller savner mere grundlæggende information om persondataforordningen, så anbefaler vi, at I kigger nærmere på IT-branchens hjemmeside eller tager PrivacyKompassets online test, så I får helt styr på reglerne for ansvarlig datahåndtering.