Skip to content
Automatisering af arbejdsprocesser forklaret: fordele, eksempler

Automatisering af arbejdsprocesser forklaret: fordele, eksempler

Med det nuværende niveau af IT udviklingen er atomatisering af arbejdsprocesser en af tilgangene til processtyring som er baseret på brugen af informationsteknologi. Denne tilgang gør det muligt at håndtere drift, data, information og ressourcer ved brug af løsninger og software for at reducere den menneskelige deltagelse i processen eller helt udelukke den.

Hovedformålet med automatisering er at forbedre kvaliteten af udførelsen af arbejdsprocesserne. Automatiserede arbejdsgange er mere stabile end manuelle. I mange tilfælde kan automatisering af processer forbedre produktiviteten, mindske tiden det tager at udføre opgaver, skære ned på omkostninger og øge stabiliteten og korrektheden af de processer som udføres.

Til dags dato har automatisering af processer dækket mange brancher og aktivitetsområder: fra fabrikationsprocesser til eCommerce webshops og mere. Men hvordan kan automatisering af arbejdsgange gavne din forretning? Lad os dykke dybere og finde ud af det sammen.

 

Hvad er fordelene ved automatisering af arbejdsprocesser?

Automatisering af arbejdsprocesser kan betydeligt forbedre kvaliteten af administration generelt. Når en automatiseringsløsning integreres gør den en stor forskel og gør det muligt for en organisation at forbedre arbejdet. Uanset hvad er det nødvendigt at evaluere automatiserings fordelene, inden du træffer beslutningen om atomatisering af arbejdsprocesserne.

Normalt byder automatisering af arbejdsprocesser på følgende fordele for din virksomhed generelt:

  • Det øger hastigheden af udførelsen af gentagne og enformigede opgaver. Ved hjælp af automatisering kan de samme daglige opgaver udføres langt hurtigere, fordi automatiserede systemer er mere præcise i deres handlinger og ikke kommer ud for fald i ydeevne fra tid til anden.
  • Det øger kvaliteten af arbejdet. ”Udrydelsen” af den menneskelige faktor reducerer variationen i opgaveudførelsen betydeligt, hvilket fører til færre fejl. Dette øger derudover også stabiliteten og kvaliteten af processerne.
  • Det øger nøjagtigheden af kontrol. Grundet brug af IT automatiseringsløsninger bliver det muligt at opbevare og anvende flere data til hver enkelt proces, end hvis man gør brug af manuel kontrol.

  • Det muliggør parallel udførelse af opgaver. Automatiseringsløsninger gør det muligt for dig at udføre flere handlinger på samme tid uden af gå på kompromis med kvaliteten og nøjagtigheden af arbejdet. Automatiseringen gør alle processerne hurtigere og forbedrer kvaliteten af resultaterne.

  • Det muliggør beslutningstagning i typiske situationer. I forhold til automatiseringsløsninger kan beslutninger relateret til typiske situationer tages langt hurtigere end hvis disse udføres vha. manuelt arbejde. Dette forbedrer udførelsen af arbejdsprocesserne, og man undgår uoverensstemmelser i de efterfølgende faser.

 

Lær mere om Wedoios Integrationsløsninger nu!

 

Der findes mange forskellige slags automatiseringsløsninger: automatisering af marketingsprocesser, salg, automatisering af kundeserviceprocesser, drift, HR, økonomi, online butikker og meget mere. Og der er et stort antal af servicer og apps som kan hjælpe dig med at automatisere din forretnings arbejdsgange på præcist den måde, du ønsker. Du kan forbinde og dele data mellem, lad os sige din webshop og en automatiseringsløsning, og på den måde få flere og flere ordrer fra dag til dag takket være de automatiserede processer bag din webshop.

Gode nyheder! Du befinder dig lige nu på en hjemmeside fyldt med forskellige typer af automatiseringsløsninger til ethvert behov. Wedoio giver enhver forretning muligheden for en nem og simpel Uniconta integration og automatiseringsløsning. Dette inkluderer integration af al data fra WooCommerce, Shopify, Magento 2 og andre webshops, November First, Intempus, webCRM og andre, direkte til Uniconta uden at miste nogen informationer under processen.

Uniconta er et moderne cloud-baseret ERP system som holder styr på regnskab, lagerbeholdning, projekter, produktion og logistik, hvilket hjælper din forretning til at blive mere digital. Dette byder på tidsbesparelser i dine daglige rutiner, søgninger, dokument indhentning og forretningsadministration. Alle dine data og dokumenter er sikkert opbevaret og altid tilgængelige i Uniconta cloud. 

Kontakt os til hver en tid for at lære mere om vores integrationer og alle de mulige løsninger til din webshop!

Kontakt os i dag!

 

Mere om:
uniconta blok

Uniconta er et moderne cloud-baseret ERP system som holder styr på økonomi, varelager, projekter, produktion og logistik og hjælper din forretning med at blive mere digital. Dette byder på tidsbesparelser i din daglige rutine, søgninger, indhentning af dokumenter og forretningsledelse. Alle dine data og dokumenter er sikkert opbevaret og altid tilgængelige i Uniconta cloud. 

Selvom dette er et standard ERP system, er det fleksibelt struktureret, så du kan skræddersy løsningen med dine egne felter, tabeller og skærme. Dette betyder, at du ikke behøver at være afhængig af ønsket om forandring blot for at passe ind med andre virksomheder.

Mere om:
wedoio-logo

Wedoio giver enhver forretning mulighed for en nem og enkel Uniconta integration og en automatiseret løsning. Dette inkluderer integration af al data fra WooCommerce, Shopify, Magento 2 og andre webshops direkte til Uniconta uden at miste information i løbet af processen.

Ved at tilmelde dig denne nemme og enkle integrationsproces, kan du spare en masse tid på administrationen af din webshop. Det vigtigste her er, at du kan have fokus på din forretning og undgår at skulle hoppe mellem forskellige systemer. Spar med sikkerhed både tid og penge. Du får automatisk tingene ordnet.

Share this:

Best this week:

iPaaS: Hvad er det, og hvorfor har du brug for det?