Skip to content
Har du råd til en WooCommerce Webshop?

Har du råd til en WooCommerce Webshop?

WooCommerce er en af de nemmeste måder at begynde at bygge en eCommerce webshop på for B2B virksomheder. Dette eCommerce plugin har tonsvis af funktioner og fantastiske værktøjer klar til brug. Det kan gøre det nemmere at få din webshops SEO rangering på plads, og endda hjælpe dig med andre ting såsom Amazon integrationer.

Uanset er det dog vigtigt at forstå præcist, hvad du køber, inden du begynder at bygge din eCommerce webshop med WooCommerce. Selvom nogle funktioner ved dette produkt er gratis, kan de ikke fuldt ud benyttes.

Uanset om du beslutter dig for at hyre en professionel web designer for at få din webshop til at skille sig ud, eller om du vil have nogle unikke funktioner til din hjemmeside, er der en række omkostninger at overveje.

WooCommerce er god at bruge, da det er et open-source software, og derfor er nemt at tilpasse. Du kan selv vælge, hvor meget du vil bruge på din WordPress hjemmeside fra dag et. Derudover kan du tilføje og fjerne alle de WordPress plugins og WooCommerce extensions muligheder, som du har lyst til.

Eftersom WooCommerce giver dig mulighed for at vælge en hvilken som helst type produkter at sælge og at udvide din hjemmeside, som du ønsker, er den rigtig god til virksomhedsejere, som har som mål at bygge højt skalerbare webshops. Du kan starte ud med en meget simpel hjemmeside og bygge den op efterhånden, som du tjener mere og får flere kunder. Vær blot opmærksom på, at du kan få brug for teknisk support, hvis du gerne vil gøre din WooCommerce hjemmeside helt unik. Heldigvis er der et rimelig stærkt fællesskab, som du kan henvende dig til for hjælp.

 

Hvor meget koster WooCommerce webshop?

Det er svært at sætte en specifik pris på en WooCommerce webshop som vil passe til alle.

Selvom selve softwaren er gratis at benytte, ligesom WordPress, vil du se, at der er mange andre gebyrer at have med i overvejelserne for at sikre dig, at du får mest muligt ud af din hjemmeside. I sidste ende er det uanset op til dig, hvor meget du vil betale for din eCommerce webshop.

Har du råd til en WooCommerce Webshop?

Med WooCommerce og WordPress kan du få et meget fleksibelt og skalerbart software. Dette betyder, at du også kan gå ud og sammenligne omkostningerne for de forskellige værktøjer og funktioner, som du gerne vil have og dermed finde løsninger som passer til dit budget.

WooCommerces fleksibilitet betyder, at selv hvis du har et stramt budget, kan du stadig bygge en god WooCommerce hjemmeside for omkring 6.000 kr. inklusiv nogle få faste betalinger pr. måned. Du kan også tilpasse din hjemmeside yderligere og skabe noget virkelig unikt, hvis du har flere penge at bruge på dette og gerne vil have en fantastisk B2B webshop.

Når det kommer til WooCommerce priser, er det dig der har kontrollen. Alt hvad du skal gøre er at beslutte hvilke funktioner, du gerne vil have, udregne dit budget og begynde at kigge efter de løsninger som bedst passer dig. 

 

Stadig ikke sikker på, om du har råd til en webshop til din B2B virksomhed?

En ting er sikkert: Wedoio er her altid til at hjælpe og guide dig gennem udvælgelsesprocessen af enhver nødvendig løsning til din eCommerce webshop. Du kan finde vores kontaktoplysninger lige her og til hver en tid kontakte os. I mellemtiden kan du lære os bedre at kende herunder!

Lær mere om Wedoios Integrationsløsninger nu!

 

Mere om:

woocommerce-logo-1

WooCommerce er et plugin drevet af WordPress. Det er et selvstændigt eCommerce system og er en af de mest populære plugins ud af open-source CMS software WordPress. I dag er dette den bedste løsning for dem som gerne vil bygge en webshop på denne platform. Pluginnet er meget fleksibelt og nemt at bruge.

WooCommerce plugin gør det muligt for dig at sælge både fysiske varer og servicer i en webshop, tilbyde produktvarianter, sammensatte konfigurationer osv..

WooCommerce giver dig fuld kontrol over din webshop: fra beregning af skatter og lagerstatus til håndtering af brugerkonti. Den gør det muligt for dig at tilføje og fjerne udvidelser, ændre designet og at ændre indstillingerne, alt efter hvad der kræves af funktionaliteten i din webshop.

Her er nogle WooCommerce statistikker, ifølge Websitebuilder.org, som er værd at nævne:

  • Mere end 4.4 mio. hjemmesider rundt omkring i verden bruger WooCommerce i 2021.
  • WooCommerce pluginnet har mere end 123 mio. all-time downloads.
  • WooCommerce dækker 27.86% af e-commerce markedet i Januar 2021.
  • 93.7% af WordPress webshops vælger WooCommerce pluginnet.
  • Der er 980 WooCommerce plugins i WordPress kataloget, og dette vokser jævnligt!

Mere om:
wedoio-logo

Wedoio giver enhver forretning mulighed for en nem og enkel Uniconta integration og en automatiseret løsning. Dette inkluderer integration af al data fra WooCommerce, Shopify, Magento 2 og andre webshops direkte til Uniconta uden at miste information i løbet af processen.

Ved at tilmelde dig denne nemme og enkle integrationsproces, kan du spare en masse tid på administrationen af din webshop. Det vigtigste her er, at du kan have fokus på din forretning og undgår at skulle hoppe mellem forskellige systemer. Spar med sikkerhed både tid og penge.

Du får automatisk tingene ordnet.

Share this:

Best this week:

Top 5 apps til din Shopify webshop | Wedoio anbefaler