Skip to content
Covid-19’s fodspor og påvirkning af digitaliseringen af virksomheder

Covid-19’s fodspor og påvirkning af digitaliseringen af virksomheder

Der er ingen tvivl om, at Covid-19 hurtigt har ændret mange ting i samfundet og vores daglige vaner. En af de ting som Covid-19 har haft en stor effekt på og et område hvor Corona hurtigt har skubbet udviklingen flere år frem er digitalisering.

Covid-19s footprints and influence on the digitalization of companies-1En krise som denne fremmer “survival of the fittest” og mange virksomheder har været nødsaget til hurtigt at tilpasse sig de nye omstændigheder. I dette tilfælde har svaret på mange virksomheders overlevelse være digitalisering - digitalisering af virksomheden. Mange fysiske butikker og virksomheder har været nødt til at tænke af andre veje, forsøge sig med nye måder at nå ud til målgruppen på efterhånden som samfundet lukkede ned, hvilket har ført til en opblomstring af eCommerce branchen og at digitaliseringen pludselig er sprunget flere år frem. 

Men hvordan følger virksomheder med disse nye og hurtige ændringer? Hvad kan du gøre for at forbedre digitaliseringen af din virksomhed? For at styrke din forretning i fremtiden?

 

Sådan ændrede Covid-19 verdens tilgang til digitalisering

Jeg tror, at alle kan blive enige om at digitalisering og teknologien allerede havde gjort deres indtog, og at mange forretninger allerede havde åbnet øjenene for fordelene ved mere digitale arbejdsprocesser, selv før nogen kendte til Covid-19

Selvom dette allerede fandt sted peger flere faktorer og undersøgelser mod, at digitaliseringen er skubbet 3-4 år frem, da Covid-19 pressede virksomheder ud i en hurtig tilpasning for at bevare deres indkomst. Og eksperter forudsiger at disse forandringer er kommet for at blive.

Covid-19s footprints and influence on the digitalization of companies-2

Dette betyder at mange fysiske virksomheder og detailforretninger nu er flyttet online. Flere og flere virksomheder sælger produkter online og mængden af digitale produkter som sælges er markant øget. Mange virksomheder kan nu se endnu større fordele ved digitalisering, og flere og flere medarbejdere arbejder remote, hvilket gør arbejdslivet mere fleksibelt og også kommer virksomheden til gode på mange måder som f.eks. i form af en øget produktivitet og tidsbesparelser som resulterer i en øget profit.

Forretningsmøder og størstedelen af kommunikationen udføres online. Det er nemmere end nogensinde før at nå ud til en stor gruppe af potentielle kunder ved brug af digital marketing, og en stor barriere for hvordan folk tænker omkring digitalisering er nedbrudt.

Men selvom du som forretningsejer gør dit bedste, tilpasser dig og følger med dette pludselig spring i digitaliseringen - Hvordan kan du sikre dig at implementere digitaliseringen bedst muligt? Hvordan ved du, om du får mest muligt ud af denne nye måde at arbejde på?

 

Vær sikker på at drage størst mulig fordel af din digitalisering

Når vi fremskynder ting, er vi nødt til at tage hurtige beslutninger. Dette er til tider den bedste måde at tilpasse sig en ny situation på og at sikre din virksomhed. Men når du allerede er gennemgået digitaliseringsprocessen, er det måske værd at se nærmere på dine digitale arbejdsprocesser og procedurer for at optimere disse, så du kan drage størst mulig fordel af din nye måde at arbejde på. Specielt hvis du har været nødt til at fremskynde implementeringen, er det værd at kaste et kritisk blik på din virksomheds måde at arbejde på og at søge efter smartere arbejdsgange.

En ting der følger med denne nye måde at arbejde på, er udviklingen af teknologi og software. Efterhånden som virksomheder bevæger sig online, udvikles nye metoder, og med alle disse hurtige forandringer kan det være svært at følge med og at navigere i denne nye jungle af integrationer, software og mange andre digitale værktøjer.

Covid-19s footprints and influence on the digitalization of companies-3

 

Wedoio - Vi hjælper din virksomhed til at blive mere digital

Hos Wedoio elsker vi digitalisering! Vi så allrede den store fordel ved teknologi og digitalisering af virksomheder inden indtoget af Covid-19. Vi har fulgt dette hurtige skift, og udviklet flere intelligente integrationer som kan automatisere dele af dine forretningsprocesser og hjælpe dig med at blive mere digital samt sikre de mest effektive arbejdsprocesser.

Sammen med digitaliseringen kommer også automatisering, hvilket vi ser som en af de største faktorer som en virksomhed kan drage fordel af, når man tager den nye situation i betragtning. En automatiseringsløsning frigiver tid og letter arbejdsprocesser. Alle gentagne og ensformige opgaver som f.eks. bogføring, ordrebehandling, logistik, at holde styr på lagerbeholdningen og meget mere kan blive gjort for dig helt automatisk. 

Ved at fjerne den menneskelige faktor i arbejdet sparer du ikke kun tid men reducerer også risikoen for fejl, og med ekstra tid til at fokusere på væksten af din virksomhed er det langt nemmere at øge din profit betydeligt.

De fleste administrative opgaver kan og bør automatiseres - lad teknologien gøre det hårde arbejde for dig! Digitalisering, hvis korrekt udført, er en kæmpe fordel for din forretning, og hos Wedoio hjælper vi virksomheder med at navigere gennem deres digitale transformering for at sikre et maximalt udbytte af dette.

For når alt kommer til alt kan det ikke undgås at nogen virksomheder falder i forsøget på at flytte sig online mens andre drager stor fordel heraf, men der er ingen tvivl om, at hvis digitalisering udføres korrekt, vil dette være en kæmpe fordel og styrke din virksomhed i fremtiden.

 

Bliv mere digital med en all-round løsning af integrationer

Hvis du er mere eller mindre ny inden for digitalisering, ikke i brugen af digitale løsninger og teknologi generelt, men vi snakker om forretnings digitalisering, kan du med fordel se nærmere på intelligent software og integrationer.

For en ting er at vide, hvordan man gør brug af den digitale verden i privatlivet, en helt anden ting er, når det kommer til digitale arbejdsprocesser - dette kan gøres på en meget smartere måde end de fleste ender ud med. Dette kan gøre en kæmpe forskel, der kan kickstarte din virksomheds digitale vækst og øge dine resultater.

Wedoio har udviklet Uniconta integrationen, som kan bruges som en komplet løsning i digitaliseringen af din virksomhed. Uniconta kan integreres med de fleste eCommerce webshops og kan også forbindes med CRM systemet, webCRM, for at automatisere kundeservice processer og salg inklusiv en bedre organisering af dine kundedata og relationer. Udover dette kan Uniconta integrationen også hjælpe med at automatisere din bogføring, betalinger, fakturaer og andre administrative opgaver ved at forbinde den med November First.

Hvis du gerne vil optimere tidsregistrering, gøre dit teams digitale arbejdsgange nemmere og forbinde dette med dine løn- og bogføringssystemer, kan vi hjælpe dig med at forbinde Uniconta integrationen med tidsregistreringssystemet, Intempus.

Listen over processer som nemt kan automatiseres stopper ikke her. For hvis du gerne vil automatisere din markedsføring, SEO og webshop katalog administrering, vil du nok gerne se nærmere på Magento 2 som også kan integreres med Uniconta integrationen. Vi har stadig flere færdiglavede løsninger til dig, så du nemt kan optimere alle dine processer.

Det lyder måske overvældende eller som mange forskellige ting at holde styr på. Men der er ingen grund til bekymring, da alt nemt kan sættes op. Vi guider dig og tager os af dig gennem hele integrationsprocessen. Så snart løsningerne er opsat, kan alt forbindes, så du kan holde styr på det hele fra Uniconta platformen - simpelt og nemt.

Målet med automatisering er at få maximalt udbytte fra din virksomhed og at optimere alle processer for at undgå at spilde tiden på drænende og ensformige opgaver, som alligevel kunne have været udført automatisk.

Du kan selvfølgelig læse meget mere om vores integrations- og automatiseringsløsninger på vores side lige her. Hvis du har nogen spørgsmål eller gerne vil booke et uforpligtende møde for en snak om digitaliseringen af din virksomhed, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan finde vores kontaktinformationer lige her. Vi ser frem til at tale med dig og at hjælpe dig med at optimere dine digitale arbejdsprocesser!


Kontakt os i dag!

 

Share this:

Best this week:

Automatisering af arbejdsprocesser forklaret: fordele, eksempler