Skip to content

Hvad kan jeg rent faktisk sælge på Shopifys platform?

Hvad er Shopify?

Shopify er et cloud-baseret software som kører med en månedlig abonnements-model; det giver små virksomhedsejere adgang til administrationspanelet, hvor de kan indtaste butikkens oplysninger, tilføje produkter og håndtere ordrer. Softwaret er nemt at bruge og har en nem læringskurve, så du hurtigt kan få din webshop op at køre.

Da Shopify er nem at bruge, vil du højest sandsynligt ikke have nogen problemer, hvis du har det fint med at håndtere opsætningsprocessen selv.

Du kan vælge mellem et stort udvalg af gratis og betalte design skabeloner. Disse temaer er stilrene og moderne, og Shopify tilbyder et udvalg af redigeringsværktøjer, som du kan bruge til at få dit udvalgte tema til at passe med dit brand.

Herudover inkluderer et Shopify abonnement sikker og troværdig hosting af din hjemmeside. Du behøver ikke at bekymre dig om, om din side bryder sammen ved trafikbelastning eller at hackers afbryder dine transaktioner. Med 99,98% uptime og et gratis SSL certifikat, tager Shopify sig godt af dig. Du vil selvfølgelig være nødt til at vælge dit abonnement blandt basic, Shopify eller advanced (du kan læse mere om disse i vores blogindlæg her).

Udover de 3 generelle Shopify abonnementer er der 2 separate Shopify platforme kaldet Shopify Lite og Shopify Plus. Lad os se nærmere på hvordan disse 2 kan hjælpe dig med at opbygge en webshop.

Hvad er Shopify Lite?

Shopify Lite er designet til iværksættere som ikke vil have eller ikke har brug for en fuldtudstyret webshop. Shopify Lite er et eCommerce værktøj som tilføjer et salgselement til en hvilken som helst hjemmeside. Dette inkluderer mulighed for opslag på sociale medier på sider som Facebook såvel som din blog eller en anden hjemmeside. For $9/måned kan Shopify Lite brugere tilføje en købsknap eller indbyggede produktsider og checkout. Det er nemt at bruge Shopify Lite til at holde styr på dine Instagram opslag.

shopify lite desktop

Men dette er ikke alt, du får ud af en Shopify Lite konto. Du vil også kunne acceptere kreditkort betalinger og lave fakturaer til bulk, telefon eller kundeordrer. Du kan endda bruge Shopify Point of Sale (POS) appen til personligt at acceptere betalinger ved brug af din iOS eller Android enhed.Hvad er Shopify Plus?

Større virksomheder, dem med salg som overstiger $500,000/år, vil måske bygge deres webshop med Sopify Plus. Dette er et Shopify abonnement på virksomhedsniveau som er prissat til $2,000/måned eller til 0.25% af kvalificerede transaktioner per måned. 

shopify plus ecommerce

Som alle andre Shopify versioner er Shopify Plus simpel og nem at bruge, selvom denne topklasse version er fyldt med imponerende funktioner såsom ubegrænsede salgsmuligheder og dedikerede værktøjer som Shopify Flow til automatisering. Den er dedikeret til engros og global salg samt byder på en garanteret prioritets kundeservice.

 

Hvad kan jeg sælge på Shopify?

Shopify understøtter mange forskellige typer af eCommerce forretninger. Shopify brugere kan sælge fysiske produkter, digitale produkter, dropshipping produkter mv.. Shopify sælgere bruger normalt denne platform til at sælge et bredt udvalg af produkter som f.eks.:

  • Håndlavede varer
  • Kosmetisk tilbehør
  • Husholdningsprodukter
  • Udstyr til udendørsaktiviteter
  • Tøj og beklædning
  • Digitale varer
  • Online kurser
  • Software løsninger
  • Gavekort
  • E-bøger

Og meget mere!

Ifølge en nylig undersøgelse var de mest populære Shopify produkter i 2021 dørmåtter, opbevaringskasser til husholdning, karklude, cykelsadler, håndholdt tilbehør, lege køkkener og legetøjs mad. Hvis din forretning tilhører en af disse kategorier, vil Shopify være et  to specielt godt valg.

Når det kommer til salg af produkter på Shopify, kan man sælge næsten alt. Den eneste regel er, at man ikke må sælge noget ulovligt, og følgende varer er også forbudt: alkohol, tobak og e-cigaretter, fyrværkeri, stoffer, valuta og videospils kredit, skydevåben samt andre våben.Hvad er fordelene og ulemperne ved Shopify?

Som du kan regne ud, er Shopify, selvom det er en god mulighed for mange sælgere, ikke for alle. Her er et kort overblik over grunde til at sælgere vælger Shopify efterfulgt af en liste over typiske kundeklager:


Fordelene ved Shopify

Nem at bruge: Dette er helt klart den største grund til at sælgere elsker Shopify. Shopify er bygget til almindelige brugere, ikke til erfarne udviklere. Det er meget nemt at tilføje produkter, oprette rabatter og at behandle ordrer. Webdesignet er brugervenligt og endda simpelt med Shopifys drag-and-drop redigeringsværktøj.

Lave startomkostninger: Shopifys relativt lave månedlige gebyrer gør opsætningen overkommelig. Hvor meget koster Shopify spørger du måske? Basic abonnementet koster $29 per måned, Shopify abonnementet $79 per måned og advanced abonnementet koster $299/måned. Du kan læse mere om dette i vores blogindlæg om Shopify priser her.

Flotte temaer: Abonnenter kan vælge mellem et udvalg af gratis temaer som er tilpasset til mobil enheder. Betalte premium temaer er også tilgængelige for de iværksættere som er på udkig efter flere muligheder.

God til dropshipping: Shopify er den platform som mange dropshippere vælger. Shopifys integration med top brands såsom Spocket og Oberlo gør dropshipping processen fra Shopify administrationspanelet meget nemmere.

Mange support muligheder: Du får adgang til teknisk support 24/7 via telefon, chat og e-mail. Mulighederne for selvhjælp er også tilgængelige. De fleste kunder elsker at Shopifys support også er tilgængeligt uden for almindelige åbningstider.


Ulemperne ved Shopify

Dyre add-ons: Mens Shopify tilbyder næsten alle generelle funktioner, som en startup virksomhed har brug for til at opsætte en webshop, mangler platformen mange af de avancerede funktioner. Du vil skulle finde disse funktioner i form af add-ons, som normalt ikke er gratis. Omkostningerne ved at tilføje bare tre add-ons kan fordoble din månedlige pris.

Transaktionsgebyrer: Mens de fleste platforme er gået helt væk fra at sætte transaktionsgebyrer på indkøbskurve, har Shopify holdt fast i deres gebyrer på mellem 0,5% og 2% (afhængigt af dit abonnement). Du har mulighed for at undgå disse gebyrer, hvis du accepterer din ordres betaling gennem Shopify Payments. Shopify Payments har dog fået en del klager og er ikke den bedste betalingsudbyder for alle.


Dette var dagens indlæg om, hvad man kan sælge på Shopify. Vi håber, at du fik mere information om Shopifys abonnement muligheder, Shopify Lite og Shopify Plus og nu er klar til at bygge din egen webshop med en af dem. Bare sikr dig at du søger efter alt den nødvendige information og får masser af tips og tricks om, hvordan du får det bedste ud af Shopify, så du kan køre en succesfuld webshop.

Hvis du er iværksætter med din egen webshop og gerne vil nå dens fulde potentiale ved at automatisere arbejdsprocesserne, er du velkommen til at kontakte os. Wedoio er et globalt team med rødder i København som udvikler automatiserings- og integrationsløsninger til virksomheder til ethvert behov.

Kontakt os i dag!

Du kan læse mere om vores integrationsløsninger her eller klikke på knappen herunder for at åbne vores integrationsside.

Lær mere om Wedoios Integrationsløsninger nu!Share this:

Best this week:

Automatisering af arbejdsprocesser forklaret: fordele, eksempler