Skip to content

Hvordan kan integrations - og automationsløsninger være en fordel?

Handel på eCommerce markedet er en mere eller mindre intensiv opgave som dagligt kræver en masse arbejde. For at opnå et maximum af salg, skal hele teamet som arbejder på webshoppen hurtigt behandle indkommende ordrer, forberede dokumenter, holde styr på lagerbeholdningen, arrangere forsendelsesprocessen eller løse problemer med returneringer.

Og dette er ikke den fulde liste af opgaver som hver dag tager lang tid at færdiggøre. Hvis man laver fejl, hvilket er sandsynligt når man arbejder manuelt, vil dette påvirke rangeringen af og salgene i din webshop negativt. I denne artikel vil vi komme ind på en effektiv løsning til dette problem.

Standard måden at håndtere en eCommerce webshop er vha. følgende daglige opgaver:

  • Uploade produkter manuelt gennem .xls files eller via API,
  • Fastsætte priser for hver af dem,
  • Vælge og opsætte marketings værktøjer,
  • Behandle ordrer fra kunder,
  • Holde styr på det analytiske, dynamikken, ordrestatusser,
  • Acceptere betalinger,
  • Arrangere forsendelse og meget mere…

Dette er et rimelig bekvemt arbejdsformat for dem som er nye i eCommerce webshop branchen og ikke har prøvet nogen anden måde at håndtere deres workflow på. Det kræver ikke yderligere financielle omkostninger til software eller teknisk support. Alt er rimelig simpelt og til at have med at gøre på et intuitivt niveau. Man forstår kontaktfladen og funktionaliteten af WooCommerce, Shopify, Magento 2 eller hvilken platform man end anvender. Man bruger de detaljerede instruktioner som er udgivet på ens platforms hjemmeside.

Og det fungerer godt, indtil din webshop’s salg stiger, og du begynder at modtage 30-50 ordrer (eller mere) per dag. Håndteringen af processerne bliver sværere, og du ville ønske, at der var 30 timer på et døgn i stedet for 24!

Kvinde sidder ved bord med bærbar computer og tager sig til hovedet og ser opgivende ud

Hvad er alternativerne til denne situation?

I takt med at antallet af dine salg stiger, har du uden tvivl brug for at se efter alternative løsninger til at håndtere dine arbejdsgange. Ellers vil det næsten være umuligt at mestre ordreprocesserne og samtidig levere service på et højt niveau.

Din eCommerce webshop kan støde på nogle udfordringer såsom et fald i hastigheden af ordrebehandlinger, fragt og leverings afbrydelser, en rangering der nedgraderer, faldende tillid fra potentielle købere osv.. Problemet er specielt kritisk hvis en iværksætter har flere webshops kørende på samme tid og på den samme eller forskellige platforme. Når alt kommer til alt, har hver enkelt platform forskellige specifikationer, og arbejdsplanen på personlige konti kan variere betydeligt.

Alternativt kan du som iværksætter bruge en af disse 3 muligheder til at gøre dine forretningsprocesser hurtigere og mere effektive:

  • Hyre webshop managere,
  • Udvikle dit eget integrationssystem,
  • Etablere et samarbejde med en færdiglavet integrations- og automationsløsning.

Muligheden for at hyre webshop managere er passende til webshops som har en gennemsnitlig salgs volumen. Omkostningerne ved denne løsning afhænger af omsætningen. Webshop managere tager en kurtage for hver ordre fra iværksætteren. Og efterhånden som din webshop vokser, vil du have brug for flere og flere managere til at håndtere den.

At udvikle dit eget integrationssystem vil koste dig endnu mere og tager lang tid. Herudover vil du stadig konstant skulle administrere ændringer på platformen og udføre separate forbedringer på API’en for hver eCommerce platform du har. Denne løsning er kun passende  for større virksomheder, som er klar til at udvikle og vedligeholde deres egen software.

Den nemmeste og mest profitable mulighed for mindre virksomheder er at gøre brug af færdiglavede integrations- og automationsløsninger. Alt du behøver at gøre er at købe et månedligt eller årligt abonnement for at betale licensen, og dermed kunne arbejde mere sikkert og effektivt. Med en integrationsløsning får iværksætteren mulighed for at skalere og hurtigt forbinde dette med enhver eCommerce platform.

Kontakt os i dag!

Hvad er fordelene ved færdiglavede integrations- og automationsløsninger?

Så hvad får du ud af at tegne et abonnement med en integrationsløsning og automatisere din webshop? Først og fremmest undgår du kritiske fejl på alle planer af din webshop administration og gør hverdagsprocesserne betydeligt hurtigere. Et stort antal af de opgaver som dit team nu udfører vil blive unødvendige, og du kan spare meget tid og lønomkostninger til medarbejdere. Automation gør det muligt for dig at reducere byrden på dit regnskabssystem og at holde styr på det økonomiske regnskab. Dette vil i sidste ende resultere i øgede salg og dermed en større profit.

Mand sidder på stol ved bord med kaffekop og laptop, ser glad ud og snakker i telefon

Lyder det for godt til at være sandt? Det var det måske for år tilbage, men nu kan enhver B2B webshop ejer gøre arbejdsgangene hundrede gange bedre bare ved at investere i hjælpsomme løsninger.

Os hos Wedoio udvikler et antal af intelligente integrationer og automationsløsninger for at optimere din forretning, lette arbejdsgangene og reducere tidsforbruget for din webshop. Årtiers viden og erfaring med forretningssystemer gør det muligt for os at forstå hvad en iværksætter og kunderne virkelig har brug for. Vi tilbyder integrationer med Uniconta til følgende eCommerce platforme og systemer: WooCommerce, Shopify, Magento 2, November First, Intempus, webCRM og mange flere, som du vil kunne finde på vores hjemmeside.

Lær mere om Wedoios Integrationsløsninger nu!

 

Mere om:
uniconta blok

Uniconta er et moderne cloud-baseret ERP system som holder styr på økonomi, varelager, projekter, produktion og logistik og hjælper din forretning med at blive mere digital. Dette byder på tidsbesparelser i din daglige rutine, søgninger, indhentning af dokumenter og forretningsledelse. Alle dine data og dokumenter er sikkert opbevaret og altid tilgængelige i Uniconta cloud. 

Selvom dette er et standard ERP system, er det fleksibelt struktureret, så du kan skræddersy løsningen med dine egne felter, tabeller og skærme. Dette betyder, at du ikke behøver at være afhængig af ønsket om forandring blot for at passe ind med andre virksomheder.

 

Mere om:
wedoio-logo

Wedoio giver enhver forretning mulighed for en nem og enkel Uniconta integration og en automatiseret løsning. Dette inkluderer integration af al data fra WooCommerce, Shopify, Magento 2 og andre webshops direkte til Uniconta uden at miste information i løbet af processen.

Ved at tilmelde dig denne nemme og enkle integrationsproces, kan du spare en masse tid på administrationen af din webshop. Det vigtigste her er, at du kan have fokus på din forretning og undgår at skulle hoppe mellem forskellige systemer. Spar med sikkerhed både tid og penge.

Du får automatisk tingene ordnet.

 

Share this:

Best this week:

Automatisering af arbejdsprocesser forklaret: fordele, eksempler