Skip to content
Intempus-Uniconta integrationen: Perfekte tidsregistrerings løsning

Intempus-Uniconta integrationen: Perfekte tidsregistrerings løsning

Vil du gerne forbedre tidsregistrering og administrative processer?

Måske tanken allerede har strejfet dig; hvor fedt ville det ikke være, hvis der fandtes en eller anden løsning som kunne forbedre tidsregistrering og administrative arbejdsprocesser, når det kommer til bogføring og fakturerings arbejde? 

Eller måske er du bare faldet over dette indlæg ved et tilfælde, og nu har du faktisk fundet frem til en mulig måde at spare både tid og penge på?

Lad os uanset præsentere dig for Intempus ApS. Intempus er en løsning specielt designet til administratorer og managers som skal holde styr på arbejdsopgaver, sager, medarbejdere og deres arbejdstimer.

Intempus har også et specielt planlægningsværktøj, som gør det muligt for administratorer at planlægge sager, godkende indberettet arbejde og timer i løbet af dagen og at overføre disse rapporter til bogførings- eller lønsystemer. Intempus’ planlægningsværktøj samler alle data på ét sted og gør forretningens administrative processer nemmere og mere simple.

Wedoios Intempus - Uniconta integration synkroniserer de individuelle data fra Uniconta til Intempus og indhenter alle godkendte tidsregistreringer.

Løsningen synkroniserer data mellem Intempus sager og Uniconta projekter. Den tjekker automatisk for nye opdateringer i Intempus hver 15. minut, mens opdateringer i Uniconta sendes til Intempus ca. hvert 2. minut.

 

Alt i alt er Intempus...

Så Intempus er et tidsregistreringssystem som gør dine og dit teams arbejdsprocesser nemmere. Man kan registrere enhver udgift i Intempus appen som så sendes direkte til administratorerne eller en manager, når arbejdet er fuldført. Alle medarbejdernes data er samlet på ét sted, så medarbejderne bedre kan holde styr på indberetningen af arbejde og hurtigt skabe sig et overblik.

En anden funktion i Intempus’ tidsregistreringssystem er muligheden for at forbinde det med dit løn- og regnskabssystem. Dette gør det muligt, at minimere den tid du bruger på at lave ugentlige lønsedler og udmattende faktureringsarbejde. Papirarbejde er ikke længere nødvendigt: spar tid - spar penge.

 

Overordnet set vil det at integrere Intempus ApS med dine forretningssystemer automatisere dele af bogføringen og de administrative processer bl.a. i forhold til tidsregistrering og oprettelse af lønsedler for at minimere de manuelle procedurer.

 

Så mange fordele og så lidt arbejde

Som nævnt ovenfor vil implementeringen af Intempus altså medføre en lang række fordele for din virksomhed og lette arbejdsprocesserne.

En anden fordel ved dette er, at implementeringen af Intempus ved brug af Wedoios Intempus-Uniconta integration er en nem og ubesværet proces, da vi hos Wedoio er her for at hjælpe og guide dig igennem hele processen - vi er her for at gøre tingene lettere for dig!

Så snart integrationen er installeret, vil du spare en masse tid sammenlignet med før, da du var nødsaget til at håndtere alle processerne manuelt, hvor disse processer nu vil være automatiseret med den nye integration.

Vi har allerede nævnt nogle af fordelene ved Intempus ApS ovenfor, men lad os lige lave en kort oversigt over de væsentligste fordele:

  • Gør det daglige arbejde nemmere med digital tidsregistrering direkte fra Intempus appen.
  • Det er nemt for medarbejdere både at registrere feriedage, fravær i forbindelse med sygdom og meget mere direkte i appen.
  • Medarbejdere kan registrere udlæg f.eks. for kørsel eller frokost direkte i appen og nemt vedhæfte kvitteringer til sagen.
  • Skab overblik over statusser; fridage, kilometer og meget mere.
  • Vedhæft nemt billeder og dokumenter til dine sager og tidsregistreringer direkte i Intempus appen.
  • Planlæg og hold nemt styr på medarbejdernes arbejdsplan og timer med kalender sektionen som giver dig et fuldt overblik.
  • En forbedret proces af godkendelses proceduren, hvilket betyder tidsbesparelser ift. at godkende timer mv..

Og måske den største fordel af dem alle: spar både tid og penge samt reducer risikoen for fejl ved at automatisere processerne. Bare dét at man kan minimere manuelle processer fangede vores interesse!

 

Hvorfor bruge Wedoios Intempus - Uniconta integration?

Hos Wedoio er vi specialiserede i integrations- og automatiseringsløsninger, da vores mål er at gøre tingene nemmere for dig. Lad teknologien gøre det hårde arbejde, så du kan fokusere på vigtigere ting og på det som virkelig betyder noget for din forretning!

Vi har udviklet Intempus-Uniconta integrationen for at hjælpe dig med en nem integration og implementering. Ved at abonnere på vores intelligente integrationsløsning kan du få arbejde gjort for dig - helt automatisk!

Hos Wedoio er vi altid tilgængelige og klar til at hjælpe og guide dig eller at besvare ethvert spørgsmål, du må have om automatiseringsløsninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller at booke et møde - vi vil med glæde tage en snak om mulighederne for din forretning!

Kontakt os i dag!

 

Nysgerrig efter mere information? Tjek vores Intempus-Uniconta integrationsside!

Lær mere om Intempus-Uniconta integrationen nu!

 

Mere om:

Intempus-logo

Intempus er et tidsregistrerings system der gør dine og dit teams digitale arbejdsgange nemmere. Du kan registrere enhver udgift i Intempus appen, som derefter sendes direkte til kontorlederne eller til de administrerende direktører, når arbejdet er fuldført. Alle medarbejdernes data er samlet på et sted, så medarbejderne kan få kontrol over det og til enhver tid skabe et overblik.

Den anden funktion i Intempus’ tidsregistrerings system er, at du kan forbinde den med dit løn- og regnskabssystem. Dette gør det muligt at minimere den tid, du bruger på at lave ugentlige noter og det ødelæggende faktureringsarbejde. Intet papirarbejde er nødvendigt længere: Spar tid- spar penge.

 

Mere om:
uniconta blok

Uniconta er et moderne cloud-baseret ERP system som holder styr på økonomi, varelager, projekter, produktion og logistik og hjælper din forretning med at blive mere digital. Dette byder på tidsbesparelser i din daglige rutine, søgninger, indhentning af dokumenter og forretningsledelse. Alle dine data og dokumenter er sikkert opbevaret og altid tilgængelige i Uniconta cloud. 

Selvom dette er et standard ERP system, er det fleksibelt struktureret, så du kan skræddersy løsningen med dine egne felter, tabeller og skærme. Dette betyder, at du ikke behøver at være afhængig af ønsket om forandring blot for at passe ind med andre virksomheder.

Mere om:
wedoio-logo

Wedoio giver enhver forretning mulighed for en nem og enkel Uniconta integration og en automatiseret løsning. Dette inkluderer integration af al data fra WooCommerce, Shopify, Magento 2 og andre webshops direkte til Uniconta uden at miste information i løbet af processen.

Ved at tilmelde dig denne nemme og enkle integrationsproces, kan du spare en masse tid på administrationen af din webshop. Det vigtigste her er, at du kan have fokus på din forretning og undgår at skulle hoppe mellem forskellige systemer. Spar med sikkerhed både tid og penge.

Du får automatisk tingene ordnet.

Share this:

Best this week:

iPaaS: Hvad er det, og hvorfor har du brug for det?