Skip to content
Magento 2 eCommerce platform karakteristika og anmeldelse Nov 2021

Magento 2 eCommerce platform karakteristika og anmeldelse 2021

Magento er en af verdens mest populære CMSs til webshops. Som de fleste andre eCommerce platforme er den baseret på PHP framework, Zend Framework og MySQL. Magento er en open-source platform og distribueres under Open Software Licens (OSL).

Denne software var oprindeligt udviklet af Varien Inc., hvis direktører var Roy Rubin og Yoav Kuttner. Den første version af Magento startede sin udvikling i 2007 og 7 måneder senere havde den sin første offentlige beta version udgivet. Et år senere blev den første generelt tilgængelige software udgivet af Varien.

I løbet af årene overtog eBay først Magento. Så solgte de virksomheden til Permira, et britisk globalt investeringsfirma. Senere solgte Permira Magento til Adobe Inc. som indtil nu fortsat ejer det.

Magento 2.0 blev udgivet i 2015. De funktioner som var ændret/tilføjet til den nye version er følgende:

 • Reducerede “table locking” problemer,
 • Forbedret side caching,
 • Enterprise-grade skalerbarhed,
 • Indbyggede rich snippets til struktureret data,
 • Ny fil struktur med nemmere tilpasning,
 • CSS Preprocessing ved brug af LESS & CSS URL resolver,
 • Forbedret performance,
 • En bedre struktureret kodebase.

Lad os gå videre og snakke lidt om Magento 2 fordele i næste afsnit herunder.

 

Fordele ved Magento 2

Ved brug af CMS Magento 2 platformen er det muligt at bygge flere webshops og at håndtere arbejdet hertil fra ét samlet administrationspanel, hvilket sparer dig for en masse tid og anstrengelser.

Under opbygningen af sådanne webshops er der en funktion inkluderet som gør det muligt at anvende internationale valutaer. Det er muligt at omregne dem uden at skulle forlade webshoppen.

Magento 2’s funktioner gør det muligt for dig at skabe en moderne og rimelig brugervenlig webshop. Ekstra kategorier og funktioner kan tilføjes til webshoppen, og Magento 2 gør det muligt for dig at:

 • Lave en detaljeret beskrivelse af produktet,
 • Tilføje et specifikt antal af billeder til hvert produkt,
 • Kombinere et antal produkter ved at følge specifikke kriterier,
 • Fastgøre produkter til en bestemt placering,
 • Tilføje specialiserede karakteristika,
 • Få kendskab til lagerstatus mv..

magento logo graph

En anden fordel ved denne platform er en række indbyggede funktioner, som gør det muligt at gøre mere effektiv brug af strukturen.  Nogle af disse elementer er valutaer, sprog, rabatter, tilbud, kuponer, rapporter, kladder og extensions/udvidelser.

Det er meget nemt at arbejde med priserne på varer, når man bruger Magento 2. Den gør det muligt at at reducere prisen på varer i en bestemt tidsperiode, at oprette rabat til en bestemt kunde og at udvælge tilbagevendende kunder samt at lave et specielt tilbud til disse. Denne funktion hjælper med at forbedre bedømmelser og salg.

Vi kommer til at tale om Magento 2 igen og igen i vores indlæg, men for nu vil vi introducere en integrationsløsning, som Wedoio har udviklet. Den kaldes Magento 2-Uniconta integrationsløsning. Du kan læse mere om den ved at besøge vores Magento 2-Uniconta integrationsløsnings side her.

Lær mere om Wedoios Integrationsløsninger nu!

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os for at booke et møde med Wedoio! Du vil få alle nødvendige oplysninger direkte fra vores team - Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål. Du kan klikke på linket herunder for at finde vores kontaktoplysninger :)

Kontakt os i dag!

Mere om:

wedoio-magento-logo-png

Magento 2 er en af de førende eCommerce platforme i virksomheds-klasse som bruges af mere end 200.000 webshops. Magento 2 tilbyder adskillige praktiske redskaber som dækker alt det marketing, SEO og webshop kataloger som administrationen har behov for. Det er meget fleksibelt ift. tilpasning, produkt oprettelse, navigering og data filtrering. Du kan nemt kontrolere funktionaliteten af din webshop og dens indhold direkte fra denne eCommerce løsning. Magento 2 er forenelig med de seneste PHP versioner. Dette betyder, at den har hurtigere hjemmeside hastighed med færre server ressourcer og derfor lavere hosting omkostninger. Herudover har Magento 2 et godt admin panel for en bedre brugeroplevelse til dit mindre tekniske personale, såsom marketing og salgs managere.

 

Mere om:
uniconta blok

Uniconta er et moderne cloud-baseret ERP system som holder styr på økonomi, varelager, projekter, produktion og logistik og hjælper din forretning med at blive mere digital. Dette byder på tidsbesparelser i din daglige rutine, søgninger, indhentning af dokumenter og forretningsledelse. Alle dine data og dokumenter er sikkert opbevaret og altid tilgængelige i Uniconta cloud. 

Selvom dette er et standard ERP system, er det fleksibelt struktureret, så du kan skræddersy løsningen med dine egne felter, tabeller og skærme. Dette betyder, at du ikke behøver at være afhængig af ønsket om forandring blot for at passe ind med andre virksomheder.

 

Mere om:
wedoio-logo

Wedoio giver enhver forretning mulighed for en nem og enkel Uniconta integration og en automatiseret løsning. Dette inkluderer integration af al data fra WooCommerce, Shopify, Magento 2 og andre webshops direkte til Uniconta uden at miste information i løbet af processen.

Ved at tilmelde dig denne nemme og enkle integrationsproces, kan du spare en masse tid på administrationen af din webshop. Det vigtigste her er, at du kan have fokus på din forretning og undgår at skulle hoppe mellem forskellige systemer. Spar med sikkerhed både tid og penge. Du får automatisk tingene ordnet.

 

Share this:

Best this week:

iPaaS: Hvad er det, og hvorfor har du brug for det?