Skip to content
Nu er Wedoios Shopify - Uniconta integration her!

Nu er Wedoios Shopify - Uniconta integration her!

Wedoio Integrations udviklede den første integration mellem Shopify og Uniconta i 2019. Siden er der blevet udviklet og justeret på løsningen, så vi nu har en fuld stabil integration mellem Shopify og Uniconta som sikrer god og stabil synkronisering af data. 

Wedoio Integrations webshop koncept til Uniconta bygger på, at alt dagligt arbejde skal kunne håndteres direkte fra Uniconta, så du har et sted at håndtere dine data. 

Du opretter og vedligeholder dine produktdata direkte i Uniconta. Det gælder både produkt titel, beskrivelser, kategorier og tag words, men også billeder og eventuelle andre filer, som skal overføres til shoppen, kan håndteres i Uniconta. 

Når en kunde opretter en ordre i din webshop, sendes alle relevante informationer til Uniconta, hvor du så kan håndtere ordren på helt samme måde, som ordrer fra alle andre kanaler. Nemt, enkelt og sikkert. 

Når ordren er ekspederet i Uniconta, fakturerer du ordren med det samme, hvilket gør at løsningen automatisk kan sætte ordren som afsluttet i webshoppen, så betalingen kan gennemføres igennem din betalingsløsning. 

Wedoio Integrations har også en løsning, der automatisk matcher betalinger med dine ordrer i Uniconta. Det gør at alt arbejdet med at matche betalinger med åbne debitor poster reduceres til et minimum.

Wedoio Integrations webshop koncepter passer til enhver, der ønsker stærk automation, uden at du behøver at være ekspert i 1.000 forskellige systemer. 

 

Share this:

Best this week:

Automatisering af arbejdsprocesser forklaret: fordele, eksempler