Skip to content

Optimer dine processer: Undgå at miste potentielle kunder | Wedoio

Mange webshop ejere oplever på et tidspunkt udfordringer med en langsomt loadende hjemmeside, hvilket kan resultere i at potentielle købere forlader siden, måske endda før siden overhovedet er fuldt færdig loadet. Mange døjer også med langsomme og drænende arbejdsprocesser, hvilket kan være frustrerende, når man arbejder hårdt og dedikeret på at øge profitten. Men frygt ej, Wedoio er her for at hjælpe dig på vej!

I dette indlæg vil vi gennemgå løsninger til ovenstående problemer for at give dig et overblik over handlinger, som du kan tage mod en hurtigere, mere velfungerende og effektiv WordPress, Shopify eller en hvilken som helst anden webshop for lettere og hurtigere arbejdsgange, som vil spare dig for både tid og penge og i sidste ende resultere i en øget profit.

Her er vores bedste tips til at speed optimere både din hjemmeside og arbejdsprocesser:

 

Er din hjemmeside langsom til at loade og påvirker dette dine konverteringer negativt?

En langsomt loadende Shopify eller WooCommerce/WordPress side kan påvirke din konverteringsrate negativt. Forestil dig, at du som kunde endelig har besluttet at købe noget, men når du forsøger at betale bliver siden ved med at loade og loade - hvad ville du gøre? Ofte bliver kunden frustreret og forlader siden uden at færdiggøre købet eller finder en af konkurrenternes webshops for at få behovet opfyldt. I værste tilfælde kan potentielle eCommerce kunder endda lukke ned for siden før siden er færdig loadet, og før de er kommet helt ind på den for at undgå at spilde deres tid. Derfor er det vigtigt at speed optimere din side i forhold til din konverteringsrate. 

En anden vigtig faktor som kan påvirke din konverteringsrate er organiseringen af dine arbejdsprocesser, hvilket vi vil komme ind på længere nede i dette indlæg i afsnittet work smarter, not harder.

Men først, sådan speed optimerer du din side:

  • Komprimer dine billeder og videoer:

Større filer såsom billeder og videoer kan forårsage, at din side loader langsommere. Målet her er at komprimere alle billeder og videoer fra din hjemmeside, men uden at gå på kompromis med billedkvaliteten. Der findes mange gratis online billed- og videokompressorer. Kør dine billeder og produktvideoer igennem en kompressor for at mindske størrelsen og erstat så de gamle, tunge billeder med de nye, mindre filer.

  • Fjern unødvendige HTML koder:

Når man integrerer eller installerer apps i en Shopify eller WooCommerce webshop integreres størstedelen af dem ved brug af HTML snippets. Jo flere apps og funktioner du installerer, jo mere vil dette trække din page speed ned, hvilket potentielt kan påvirke din konverteringsrate og profit negativt. Sikr dig udelukkende at installere de højest nødvendige funktioner, og hvis du sletter eller afinstallerer en app, kan du sikre dig også at slette de dertilhørende HTML koder, da dette ellers fortsat vil påvirke din page speed (i de fleste tilfælde kan du kontakte app udvikleren for at få hjælp til at fjerne HTML snippets).

Vi kunne fortsætte med mange flere tips om, hvordan du kan speed optimere din side, men for nu vil vi ikke gå videre med dette, da vi har noget vigtigere at tage fat i. For en ting er en langsomt loadende side, en anden ting er langsomme arbejdsprocesser og manuelle opgaver. Spekulerer du på, hvad vi snakker om?


Work smarter, not harder. Sådan optimerer du dine arbejdsprocesser.

Hvad hvis vi fortalte dig, at der er en smartere, hurtigere og mere effektiv måde at arbejde på omkring din eCommerce webshop, end måden du gør det på i dag? Som vil løfte en stor byrde fra dine skuldre og frigøre tid til andre vigtigere og sjovere ting?

Ja, du hørte rigtigt! Det er tid til at tale om automatisering og optimering af dit workflow og arbejdsprocesser ved brug af intelligente og effektive integrationer - lad teknologien gøre det hårde arbejde.

 

Færdiglavede integrations- og automationsløsninger

Wedoios integrationsløsning kan hjælpe med at integrere de forskellige systemer bag din webshop med henblik på at automatisere en stor del af arbejdsprocesserne. Dette for at reducere manuelle opgaver til et minimum såsom opgaverne i dit bogføringsprogram og andre finansielle opgaver. Andre manuelle opgaver såsom ordrebehandling, at acceptere betalinger, arrangere forsendelser og mange flere vil blive overflødige - Forestil dig, at alt dette kan blive gjort for dig, helt automatisk!

At abonnere på en færdiglavet integrations- og automationsløsning fra Wedoio er en investering i din eCommerce webshop, da dette med sikkerhed vil spare dig for både tid og penge både på kortere og længere sigt. Med en integrationsløsning får du mulighed for at skalere og hurtigt forbinde dette med nærmest enhver eCommerce platform inklusiv WooCommerce/WordPress og Shopify. Dette vil lette dine arbejdsprocesser og minimere manuelle opgaver, så du har mulighed for at fokusere på andre aspekter af din virksomhed i stedet (såsom f.eks. speed optimering). Vi befinder os i det 21. Århundrede, og tekenologien udvikler sig med hastig fart - vær en af de første ud af mange til succesfuldt at gøre brug af automatisering og intelligente integrationer for at forbedre din eCommerce strategi!

Er du nysgerrig efter at vide mere om automations- og integrationsløsninger? Besøg Wedoios integrationsside eller kontakt os for mere information om muligheden for en integrationsløsning til din eCommerce webshop - Vi vil med glæde hjælpe dig!

 

Mere om:
uniconta blok

Uniconta er et moderne cloud-baseret ERP system som holder styr på økonomi, varelager, projekter, produktion og logistik og hjælper din forretning med at blive mere digital. Dette byder på tidsbesparelser i din daglige rutine, søgninger, indhentning af dokumenter og forretningsledelse. Alle dine data og dokumenter er sikkert opbevaret og altid tilgængelige i Uniconta cloud. 

Selvom dette er et standard ERP system, er det fleksibelt struktureret, så du kan skræddersy løsningen med dine egne felter, tabeller og skærme. Dette betyder, at du ikke behøver at være afhængig af ønsket om forandring blot for at passe ind med andre virksomheder.

Mere om:
wedoio-logo

Wedoio giver enhver forretning mulighed for en nem og enkel Uniconta integration og en automatiseret løsning. Dette inkluderer integration af al data fra WooCommerce, Shopify, Magento 2 og andre webshops direkte til Uniconta uden at miste information i løbet af processen.

Ved at tilmelde dig denne nemme og enkle integrationsproces, kan du spare en masse tid på administrationen af din webshop. Det vigtigste her er, at du kan have fokus på din forretning og undgår at skulle hoppe mellem forskellige systemer. Spar med sikkerhed både tid og penge.

Du får automatisk tingene ordnet.

Share this:

Best this week:

iPaaS: Hvad er det, og hvorfor har du brug for det?