Skip to content
Sådan beregner du WooCommerce webshop priser fra 2022

Sådan beregner du WooCommerce webshop priser fra 2022

Har du nogensinde overvejet, hvad der ligger bag priserne på WooCommerce? Er det gratis, eller skal du tage skjulte omkostninger med i beregningen? Wedoios WooCommerce webshop prisgennemgang vil i dag give dig de vigtigste pointer at have med i overvejelserne, når du tilmelder dig eCommerce platformen.

WooCommerce et gratis og open-source plugin udviklet til WordPress. Men hvis det er et gratis plugin, hvorfor fortsætter vi så med at skrive denne artikel om priserne for at køre en webshop i WooCommerce? For at gøre det enkelt: Bare fordi din grundlæggende software er gratis, betyder det ikke, at din webshop også kan køre gratis.

Når du starter din eCommerce webshop, er det nemt at overse alle de forskellige omkostninger, som skal overvejes. Dette gælder især, når man har med systemer at gøre, som først udgiver sig for at være gratis.

De gode nyheder er, at et redskab som WooCommerce giver dig mere kontrol over budget fordelingen. Du kan vælge præcist hvor meget du vil bruge på design, hosting og kundeservice for at få de bedste resultater fra din forretning.

Så hvad er sandheden om WooCommerce webshop priserne? Lad os sammen finde ud af det!

Sandheden om WooCommerce priser

WooCommerce er et plugin som gør det muligt at køre en online butik i et professionelt layout med WordPress. Både WordPress og WooCommerce er gratis. Så hvad skal du i sidste ende betale for?

Hænder hvilende på bord holder smartphone som viser en eCommerce webshop og et hævekort i den anden hånd

Endeligt kan det opsummeres som følgende:

Omkostninger til web hosting og webshop opsætning: Du får brug for en server for at holde din webshop kørende, eftersom WooCommerce og WordPress bare er software pakkerne, som du kan bygge din webshop med. At leje sig ind på en server behøver dog ikke at være dyrt. Du kan søge efter et domænenavne på hosting platforme såsom  GoDaddy eller NameCheap , hvor du nemt kan finde og registrere din fremtidige hjemmesides navn.

Hjemmeside design og temaer: WooCommerce vil give dig gratis, funktionelle temaer til din hjemmeside, men dette er ikke nødvendigvis det bedste design til din webshops behov. Hvis du gerne vil have noget lidt mere professionelt eller tilpasset, får du brug for en grafisk designer eller et betalt premium tema.

Funktionalitet: Den generelle version af WooCommerce giver dig kun det generelle til din eCommerce strategi. Hvis du gerne vil have ekstra funktioner såsom SEO, betalingsbehandling eller marketing funktioner, vil du være nødsaget til at betale for disse udvidelser.

Avanceret funktionalitet: Efter opsætningen af din webshop, kan du have brug for at tilføje andre funktioner såsom ‘push notifikationer’ og WooCommerces abonnements værktøj for at forbedre kvaliteten af den service, som du tilbyder dine kunder.

Hvis du fortsat har spørgsmål eller tvivl om processen og prisen for at bygge din webshop, er du altid velkommen til at kontakte os hos Wedoio og aftale et opkald - lad os snakke sammen! 

Da vores hjerte slår for alle eCommerce iværksættere, vil vi med glæde guide dig gennem hele processen. Wedoio kan også guide dig til et bedre og smartere workflow ved at implementere intelligente integrationer og automatisering  af arbejdsopgaver, som vil hjælpe dig til at spare både tid og penge og dermed øge din profit betydeligt!

At udvikle din WooCommerce webshop

Det er nemt at gå i stå i processen, hvis du først tænker, at du har fundet den perfekte måde at lave en gratis hjemmeside ved brug af f.eks. WooCommerce. Hvis du allerede har WordPress til at opbygge din hjemmeside og kan bruge WooCommerce til ting såsom at lave fede produktsider og at tilpasse din webshop, så har du allerede mange af de redskaber, som du får brug for.

Men bare fordi dit open-source plugin er gratis, behøver det ikke at betyde at det i sidste ende er det. Du vil stadig skulle betale for forskellige ting: Lige fra hosting til den nødvendige professionelle hjælp for at få din side op at køre. Udover dette vil du sikkert få brug for nogle specifikke udvidelser som også skal betales. Du vil f.eks. få brug for følgende:

SEO: Search engine optimization værktøjer som f.eks. Yoast kan hjælpe dig med at sikre at din hjemmeside dukker op i søgeresultaterne ud fra de rigtige søgeord og sætninger. Yoast SEO Premium plugin med alle de nødvendige funktioner koster $89/år og er på nuværende det mest populære SEO redskab på eCommerce markedet.

Bevar kontakten med dine kunder: Du vil have brug for at holde kontakten med dine kunder, så de vender tilbage til webshoppen igen og igen. Hubspot eller Mailchimp er gode værktøjer til dette, og der findes mange flere e-mail marketings løsninger derude. For en gennemsnitlig e-mail marketings pakke, kan du forvente at skulle betale omkring $10/måned og op efter.

Side sikkerhed: Sikkerheden er en anden ting, specielt hvis du kører din webshop via en delt WordPress hosting platform. Der findes mange servicer, som kan holde din webshop og dine kundedata sikre. Du behøver bare at kontakte dem for at få prisoplysningerne.

Hjørne af tablet som vser download af WordPress appen

Sådan beregner du marketings og kundeservice budgettet

Endeligt, afhængigt af dine bugetmæssige begrænsninger, beslutter du måske, at du gerne vil kunne gøre mere udover bare det generelle med din WooCommerce webshop.

Vi har f.eks. allerede nævnt vigtigheden i at bevare kontakten til din kundebase gennem e-mail marketing. Der er dog udover dette også andre ting at have med i overvejelserne, specielt hvis du er på udkig efter at investere i højkvalitets annoncerings strategier. Her er nogle pointer, som du kan overveje:

Marketings redskaber til sociale medier: Nogle plugins til sociale medier er gratis, f.eks. de som tillader dig at indsætte en knap til sociale medier på din hjemmeside. Hvis du derudover har brug for en mere omfattende salgs- og marketingsstrategi, beslutter du dig måske for at investere i værktøjer som kan kombinere sociale medier med e-mail, CRM systemer og mere.

Professionelle marketings servicer: Hvis du ikke ved, hvordan du skal køre en marketingskampagne selv, kan du altid investere i, at få nogen til at gøre det for dig. Og dette vil selvfølgelig også koste dig penge.

Kundeservice: Hvis du har mange produkter at sælge og mange kunder at betjene, får du sikkert brug for andre til at hjælpe med kundeservice. Dette betyder, at du vil skulle investere i personale, som kan håndtere dine kontaktcentre for dig. Du kan også få brug for at investere i løsninger som chatbots til 24/7 service og en CRM løsning, hvor du kan indsamle information om dine kunder. Priser for webCRM starter fra omkring $30/måned.

Husk at kundeservice er den vigtigste faktor i din forretning. Hvis du gerne vil tage de vigtige kunde interaktioner til næste niveau, kan du også implementere ting som avanceret søgning og navigering for at hjælpe dine kunder med at finde produkter og servicer hurtigere. Du kan også implementere en live chat for at give dem yderligere support, når de bruger produkterne eller servicen.

Konklusion

Der er mange forskellige både betalte og gratis udvidelser tilgængelige i WooCommerce i dag, så du kan finde funktioner til næsten alt. Det er ret nemt at blive lidt for begejstret og at implementere for mange funktioner på din hjemmeside. Husk på at selvom det at fylde din hjemmeside med funktioner virker som en god idé ved første øjekast, betyder det også ekstra omkostninger.

Den rigtige pris for at køre en WooCommerce webshop beregnes fra dag til dag: Dette starter med køb af domæne og fortsætter med ekstra funktioner, udvidelser og add-ons. Alt dette er op til dig. Et hurtigt tip man kan notere sig: Jo flere udvidelser du tilføjer til din hjemmeside, jo større er sandsynligheden for, at præstationen af din side bliver dårligere, fordi dette trækker hastigheden af serveren ned.

Hav alle disse tips og tricks i baghovedet og brug dem til at udvikle en god online butik. Husk at Wedoio altid er her til at hjælpe dig med at booste din webshop og at få den til at køre hurtigere, nemmere og bedre.

 

Mere om:
wedoio-logo

Wedoio giver enhver forretning mulighed for en nem og enkel Uniconta integration og en automatiseret løsning. Dette inkluderer integration af al data fra WooCommerce, Shopify, Magento 2 og andre webshops direkte til Uniconta uden at miste information i løbet af processen.

Ved at tilmelde dig denne nemme og enkle integrationsproces, kan du spare en masse tid på administrationen af din webshop. Det vigtigste her er, at du kan have fokus på din forretning og undgår at skulle hoppe mellem forskellige systemer. Spar med sikkerhed både tid og penge.

Du får automatisk tingene ordnet.

Mere om:

woocommerce-logo-1

WooCommerce er et plugin drevet af WordPress. Det er et selvstændigt eCommerce system og er en af de mest populære plugins ud af open-source CMS software WordPress. I dag er dette den bedste løsning for dem som gerne vil bygge en webshop på denne platform. Pluginnet er meget fleksibelt og nemt at bruge.

WooCommerce plugin gør det muligt for dig at sælge både fysiske varer og servicer i en webshop, tilbyde produktvarianter, sammensatte konfigurationer osv..

WooCommerce giver dig fuld kontrol over din webshop: fra beregning af skatter og lagerstatus til håndtering af brugerkonti. Den gør det muligt for dig at tilføje og fjerne udvidelser, ændre designet og at ændre indstillingerne, alt efter hvad der kræves af funktionaliteten i din webshop.

Her er nogle WooCommerce statistikker, ifølge Websitebuilder.org, som er værd at nævne:

  • Mere end 4.4 mio. hjemmesider rundt omkring i verden bruger WooCommerce i 2021.
  • WooCommerce pluginnet har mere end 123 mio. all-time downloads.
  • WooCommerce dækker 27.86% af e-commerce markedet i Januar 2021.
  • 93.7% af WordPress webshops vælger WooCommerce pluginnet.
  • Der er 980 WooCommerce plugins i WordPress kataloget, og dette vokser jævnligt!

 

Share this:

Best this week:

iPaaS: Hvad er det, og hvorfor har du brug for det?