Skip to content
Shopify priser, Hvilken plan er bedst?

Shopify priser - Hvilken plan er bedst?

Shopify er en velkendt og populær eCommerce platform, da denne platform gør det nemt og enkelt selv for nybegyndere hurtigt at bygge og lancere en eCommerce webshop. Udover dette tilbyder Sopify også et stort udvalg af funktioner og muligheder, når du skal bygge basen til din nye Shopify eCommerce webshop. 

Shopify har inddelt abonnement mulighederne, altså de forskellige planer, i tre muligheder: Basic Shopify, Shopify og Advanced Shopify. Men hvilken plan er bedst at starte ud med, og hvad er forskellen mellem de 3 planer? I denne artikel vil vi gennemgå de forskellige planer, fordele og ulemper, så du kan få et overblik over, hvilken plan der vil være det bedste valg for dig! Vi vil også tilføje en brugbar bonus fact til sidst i denne artikel - så stay tuned!

 

Basic Shopify Plan, $29/måned

Som Shopify også selv fremhæver, er denne plan anbefalet til nye eCommerce virksomheder og er en god og billig løsning, hvis du lige er startet på dit eCommerce eventyr. Denne plan giver dig en generel adgang til de vigtigste funktioner til Shopify inklusiv en eCommerce hjemmeside og blog, ubegrænset upload af produkter og Shopifys 24/7 support. Specielt deres 24/7 support og live chat vil gavne dig, når du lige er gået i gang.

Du vil også få adgang til de såkaldte “sales channels” (salgskanaler), så du kan begynde at sælge dine produkter på markedspladser og de sociale medier (bemærk venligst at denne funktion kan variere fra land til land). Herudover også muligheden for at sælge i forskellige valutakurser og at sælge produkter på op til 20 forskellige sprog, så du kan lancere din nye eCommerce webshop på et internationalt niveau.

Denne plan har som basic dog nogle begrænsninger sammenlignet med de to andre planer, når du skal i gang med at bygge din webshop. Hvis du vælger at bruge Shopify Payment som betalingsudbyder for at behandle betalinger fra dine kunder, vil Shopify her opkræve et lidt højere transaktionsgebyr per betaling sammenlignet med de to andre planer. Dette kan fortsat være den ideelle plan at starte ud med, men vær opmærksom på at efterhånden som din eCommerce shop vokser, er det måske værd at opgradere dit abonnement.

Denne plan tilbyder muligheden for at oprette 2 medarbejder konti og at registrere maximum 4 lager lokationer, hvilket betyder, at hvis du har mere end to personer til at arbejde på din webshop, eller hvis du har brug for flere lager lokationer end dette, kan du være nødsaget til at tage et kig på en af de to andre planer. Under normale omstændigheder er Basic Shopify planen tilstrækkelig, hvis du lige er gået i gang, men en virksomhed som allerede kører og forsøger at udvide deres potentielle marked med en eCommerce webshop kan have et højere antal af medarbejdere eller lager lokationer og vil være nødsaget til at kigge på en af de andre planer fra start.

Denne plan giver også adgang til alle de nødvendige og brugbare funktioner, når du skal i gang, såsom “Abandoned Cart Recovery Email”, rabatkoder og et gratis SSL certifikat.

 

Shopify Plan, $79/måned

Dette er den “normale” eller generelle Shopify plan og byder på et større udvalg af muligheder end Basic planen. Denne plan er anbefalet til vækstende virksomheder som enten sælger online eller i butik. Årsagen til dette er, at dette abonnement giver samme muligheder og funktioner som Basic planen plus lidt ekstra.

Eftersom denne plan giver dig adgang til standard rapporter for bedre at kunne analysere resultaterne af din forretning (dette giver kun mening, hvis man har data at analysere på), vil du altså få brugbare værktøjer til at skalere din webshop. Ydermere giver muligheden for at tilføje op til 5 medarbejder konti, i stedet for Basic planens 2, ekstra fleksibilitet.

Her er der også mulighed for at vælge internationale domæner (landsspecifikke domæner) for bedre at kunne optimere SEO strategien for hvert enkelt land inklusiv tilpasning af produktpriserne for disse.

 

Advanced Shopify, $299/måned

Vil du gerne have den fulde pakke? Med Advanced Shopify er du sikker på ikke at gå glip af noget! Men da det ikke er værd at betale for noget, som du endnu ikke har brug for, er denne plan kun anbefalet til vækstende virksomheder som har brug for avanceret rapportering.

Med denne plan får du adgang til de samme ting som med de to andre planer, men får derudover også op til 15 medarbejder konti, 8 lager lokationer, avanceret rapportering, et lavere transktionsgebyr og international prissætning, hvilket giver dig mulighed for at sætte individuelle produktpriser for de forskellige lande. Denne plan er helt sikkert anbefalet til virksomheder som allerede kører godt og vækster, hvormed Basic Shopify planen er et bedre valg for dig, hvis du lige er gået i gang.

 

Andre Shopify omkostninger

Udover den månedlige udgift til abonnementet, vil du også være nødt til at have ekstra funktioner og apps med i overvejelserne. Du vil med sikkerhed finde mange fede og gratis apps og funktioner gennem Shopifys App Store, men da mange af dem er begrænsede ved anvendelse af den gratis version, vil det være næsten umuligt at undgå at skulle betale for en app eller ekstra funktion, hvis du gerne vil have en professionel og velfungerende webshop.

wedoio-shopify-pricing

Medregn mulige udgifter til f.eks. ordre tracking apps, hvilket kan spare dit kundeservice team for en masse tid ved at undgå at besvare spørgsmål om ordrer og forsendelser. Herudover en kundeanmeldelses app eller andet “social proof” som du kan tilføje til din side for at øge troværdigheden og konverteringer, hvilket specielt er vigtigt, hvis du har en ny eller mindre webshop. Der er mange muligheder og funktioner, som du kan tilføje til din Shopify webshop. Du vil være nødt til at vælge de mest nødvendige og brugbare til din webshop for at medregne dem i budgettet.

 

Brugbar bonus info til vækstende webshops

FUN FACT: Vidste du at Shopify webshops også kan integreres med Wedoio for at forbedre og skalere din eCommerce webshop? Wedoio tilbyder integrations- og automatiseringsløsninger til vækstende webshops for at lette workflowet og minimere manuelle opgaver - du kan få en masse arbejde gjort for dig, helt automatisk!

På den måde vil du spare både tid og penge, så du kan øge din profit og skalere din eCommerce webshop yderligere, hvilket er virkelig anbefalet til vækstende webshops for at kunne fortsætte med at vokse og undgå at støde på udfordringer med for meget papirarbejde og drænende manuelle opgaver. Wedoios integrations- og automatiseringsløsninger er nemme at integrere og gør arbejdsprocesserne sjovere og nemmere, så du kan fokusere på at vækste din webshop endnu mere.

Du kan læse mere om Wedoios integrations- og automatiseringsløsninger lige her. Du er også mere end velkommen til at kontakte os for en videre snak om integrationer og automatisering af din webshop på vores kontakt os side.

Kontakt os i dag!

 

Mere om:
shopify-logo-small

Shopify er en ecommerce platform, designet til at gøre det nemt for dig at bygge din egen online forretning uden at skulle involvere et design- og udviklingsteam. Det er en samlet pakke, og alt du har brug for for at komme i gang med at sælge online findes allerede på platformen. Du kan bygge og publicere din webshop udelukkende gennem Shopify og gøre brug af de praktiske funktioner og apps.


Shopify er en selvstændig hjemmeside. Du kan hurtigt begynde at bygge din webshop uden at få problemer med hosting platforme. Du får indbyggede værktøjer til at lave, udføre og analysere dine Facebook og Google kampagner. Du får et samlet kontrolpanel for ordrer, forsendelser og betalinger.

Her er nogle af Shopifys statistikker ifølge Digitalintheround.com, Sleeknote.com og Shopify selv:

  • Shopify havde 20% af markedsandelen i 2020. 
  • Mere end 1.7 mio. forretninger er drevet af Shopify.
  • Salg på Shopify har overskredet $100 milliarder til dags dato!
  • Shopify er tilgængeligt i 175 lande verden over og anvendes af mærker såsom Allbirds, Gymshark, Heinz, Staples Canada og mange flere...
  • Indtil oktober 2021 har de 1.7 mio.+ virksomheder som opererer på Shopify sammen genereret $356 milliarder.

Mere om:
uniconta blok

Uniconta er et moderne cloud-baseret ERP system som holder styr på økonomi, varelager, projekter, produktion og logistik og hjælper din forretning med at blive mere digital. Dette byder på tidsbesparelser i din daglige rutine, søgninger, indhentning af dokumenter og forretningsledelse. Alle dine data og dokumenter er sikkert opbevaret og altid tilgængelige i Uniconta cloud. 

Selvom dette er et standard ERP system, er det fleksibelt struktureret, så du kan skræddersy løsningen med dine egne felter, tabeller og skærme. Dette betyder, at du ikke behøver at være afhængig af ønsket om forandring blot for at passe ind med andre virksomheder.

 

Mere om:
wedoio-logo

Wedoio giver enhver forretning mulighed for en nem og enkel Uniconta integration og en automatiseret løsning. Dette inkluderer integration af al data fra WooCommerce, Shopify, Magento 2 og andre webshops direkte til Uniconta uden at miste information i løbet af processen.

Ved at tilmelde dig denne nemme og enkle integrationsproces, kan du spare en masse tid på administrationen af din webshop. Det vigtigste her er, at du kan have fokus på din forretning og undgår at skulle hoppe mellem forskellige systemer. Spar med sikkerhed både tid og penge. Du får automatisk tingene ordnet.

Share this:

Best this week:

iPaaS: Hvad er det, og hvorfor har du brug for det?