Skip to content
WooCommerce vs. Shopify: Hvilken er bedst til din webshop?

WooCommerce vs. Shopify: Hvilken er bedst til din webshop?

Hvilken er bedst til din webshop - WooCommerce eller Shopify? Hvilke funktioner og temaer har de? Hvilken platform er nemmest at have med at gøre? Hvilken er billigst - WooCommerce eller Shopify? Der er mange spørgsmål, man kan stille, når man skal vælge mellem disse to eCommerce platforme. Wedoio har alle svarene i denne hurtige men hjælpsomme Shopify vs. WooCommerce gennemgang.

Eftersom mange virksomheder tilbyder platforme, hvor du kan bygge din egen online shop, kan det være, at du efter at have søgt rundt, er kommet frem til de to førende på eCommerce markedet i dag: Shopify og WooCommerce. Disse to platforme har nået toppen af brugeranmeldelser og er i en langvarig “dødskamp”.

Så hvis du er klar til at lancere din egen webshop men ikke ved eller er i tvivl om hvilken platform, der er den rette for dig, er du kommet til det rigtige sted. Vi guider dig i dag, så du nemt kan vælge den rigtige platform til din forretning.

Lad os komme i gang!

Kvinde sidder ved bord med bærbar computer og ser undrende ud med hænderne oppe

Hvad er forskellen mellem WooCommerce og Shopify?

Begge af disse eCommerce platforme er designet til at gøre dig i stand til at bygge din egen online butik uden at skulle involvere et design- og udviklingsteam. Eller i hvert fald med minimal hjælp fra disse.

Shopify er en alsidig pakkeløsning. Alt hvad du har brug for, for at begynde at sælge online er allerede på denne platform. Du kan bygge og offentliggøre din online forretning udelukkende gennem Shopify og gøre brug af de praktiske funktioner og apps. Selvom den er begrænset i tilpasning og fleksibilitet, har den alt hvad en nybegynder har brug for.

Shopify er en uafhængig hjemmeside. Du kan hurtigt begynde at bygge din webshop og får ikke noget problem med nogen hosting platform. Du får indbyggede værktøjer til at oprette, udføre og analysere dine Facebook og Google kampagner. Du får et kombineret kontrolpanel til ordrer, forsendelse og betaling. Bortset fra dette er Shopify en cloud-baseret løsning, der kan begrænse din fleksibilitet. Det kan være svært at tilpasse Shopify-baserede webshops til nogle specifikke forretningers behov.

WooCommerce er et selvstændigt eCommerce software. Du kan få adgang til koden og tilpasse din webshop til at passe til dit behov, men dette betyder, at du tager ansvar for de tekniske aspekter af din online butik. Den største forskel mellem WooCommerce og Shopify er, at WooCommerce er en fri og åben kilde; det er et WordPress plugin. Dette betyder, at du vil få brug for et hostet domæne med WordPress installeret i dette. Hvis du allerede kender til WordPress er det fint, da WooCommerce så kan være en tiltalende mulighed for dig.

Hvad skal du kigge efter ved en platform, når du vælger hvor din webshop skal administreres?

Vælg Shopify hvis du vil have en omfattende pakkeløsning. Denne platform indeholder alle de eCommerce funktioner, som du har brug for for hurtigt at starte, køre og vækste din forretning. Du kan bygge og offentliggøre din webshop udelukkende gennem Shopify og gøre brug af dens praktiske funktioner og apps. Selvom Shopify sakker bagud i forhold til tilpasning og SEO, praler den med 24/7 support som den generelle WordPress ikke tilbyder.

Shopify er optimeret til at sælge produkter. Hvis du gerne vil tilføje en masse indhold til dine hjemmesider som f.eks. videoer, karruseller eller andet sammen med de ting, du gerne vil sælge, bør du holde dig fra Shopify og i stedet prøve WooCommerce plugin.

WooCommerce er et WordPress plugin. Dette betyder, at du først bliver nødt til at have en hjemmeside baseret på WordPress. Du kan installere WooCommerce pluginnet gratis, og med få klik kan du have en online shop klar. Dens design indkorporerer en oversigt som gør, at du kan benytte dig af de effektive ekstra funktioner såsom indkøbskurv, prissætningstabeller eller top produkt anmeldelser. WooCommerce er gratis, men der kan forekomme ekstra omkostninger inklusiv hosting, domænenavn og sikkerhed.

Et par detaljerede statistikker om begge systemer

WordPress:

 • Mere end 4.4 mio. hjemmesider rundt omkring i verden bruger WooCommerce i 2021.
 • WooCommerce pluginnet har mere end 123 mio. downloads.
 • WooCommerce dækker 27.86% af e-commerce markedet i Januar 2021.
 • 93.7% af WordPress webshops vælger WooCommerce pluginnet.
 • Der er 980 WooCommerce plugins i WordPress kataloget, og de vokser på jævnligt basis!

Shopify:

 • Shopify dækker 20% af markedsandelen siden 2020. 
 • Mere end 1.7 mio. forretninger er drevet af Shopify.
 • Salg på Shopify har til dags dato overskredet $100 milliarder!
 • Shopify er tilgængelig i 175 lande verden over og anvendes af mærker som Allbirds, Gymshark, Heinz, Staples Canada og mange flere...
 • I oktober 2021 havde de 1.7 mio.+ forretninger som opererer på Shopify sammen genereret $356 milliarder.

Når det kommer til stykket, er spørgsmålet om hvilken af de to, du skal vælge for at få success på markedet, noget du er nødt til selv at beslutte. Det afhænger hovedsageligt af dine egne forventninger og niveauet af din tekniske ekspertise. Både WooCommerce og Shopify har mange fordele og ulemper, hvor det er op til dig at gøre op med hvilke der ville passe bedst til dine behov.

Kontakt os i dag!

Dette bringer os til enden af vores emne med sammenligningen af WooCommerce   vs. Shopify. Vi håber, at du har fundet denne artikel hjælpsom og har fået den information, du søgte. Husk at uanset hvilket system du vælger, kommer al success fra dig og dine idéer! Vi håber, at du får skabt en online forretning med en masse gode salg :)

 

Mere om:

woocommerce-logo-1

WooCommerce er et plugin drevet af WordPress. Det er et selvstændigt eCommerce system og er en af de mest populære plugins ud af open-source CMS software WordPress. I dag er dette den bedste løsning for dem som gerne vil bygge en webshop på denne platform. Pluginnet er meget fleksibelt og nemt at bruge.

WooCommerce plugin gør det muligt for dig at sælge både fysiske varer og servicer i en webshop, tilbyde produktvarianter, sammensatte konfigurationer osv..

WooCommerce giver dig fuld kontrol over din webshop: fra beregning af skatter og lagerstatus til håndtering af brugerkonti. Den gør det muligt for dig at tilføje og fjerne udvidelser, ændre designet og at ændre indstillingerne, alt efter hvad der kræves af funktionaliteten i din webshop.

Her er nogle WooCommerce statistikker, ifølge Websitebuilder.org, som er værd at nævne:

 • Mere end 4.4 mio. hjemmesider rundt omkring i verden bruger WooCommerce i 2021.
 • WooCommerce pluginnet har mere end 123 mio. all-time downloads.
 • WooCommerce dækker 27.86% af e-commerce markedet i Januar 2021.
 • 93.7% af WordPress webshops vælger WooCommerce pluginnet.
 • Der er 980 WooCommerce plugins i WordPress kataloget, og dette vokser jævnligt!

Mere om:
shopify-logo-small

Shopify er en ecommerce platform, designet til at gøre det nemt for dig at bygge din egen online forretning uden at skulle involvere et design- og udviklingsteam. Det er en samlet pakke, og alt du har brug for for at komme i gang med at sælge online findes allerede på platformen. Du kan bygge og publicere din webshop udelukkende gennem Shopify og gøre brug af de praktiske funktioner og apps.

Shopify er en selvstændig hjemmeside. Du kan hurtigt begynde at bygge din webshop uden at få problemer med hosting platforme. Du får indbyggede værktøjer til at lave, udføre og analysere dine Facebook og Google kampagner. Du får et samlet kontrolpanel for ordrer, forsendelser og betalinger.

Her er nogle af Shopifys statistikker ifølge Digitalintheround.com, Sleeknote.com og Shopify selv:

 • Shopify havde 20% af markedsandelen i 2020. 
 • Mere end 1.7 mio. forretninger er drevet af Shopify.
 • Salg på Shopify har overskredet $100 milliarder til dags dato!
 • Shopify er tilgængeligt i 175 lande verden over og anvendes af mærker såsom Allbirds, Gymshark, Heinz, Staples Canada og mange flere...
 • Indtil oktober 2021 har de 1.7 mio.+ virksomheder som opererer på Shopify sammen genereret $356 milliarder.

Mere om:
wedoio-logo

Wedoio giver enhver forretning mulighed for en nem og enkel Uniconta integration og en automatiseret løsning. Dette inkluderer integration af al data fra WooCommerce, Shopify, Magento 2 og andre webshops direkte til Uniconta uden at miste information i løbet af processen.

Ved at tilmelde dig denne nemme og enkle integrationsproces, kan du spare en masse tid på administrationen af din webshop. Det vigtigste her er, at du kan have fokus på din forretning og undgår at skulle hoppe mellem forskellige systemer. Spar med sikkerhed både tid og penge.

Du får automatisk tingene ordnet.

 
Share this:

Best this week:

iPaaS: Hvad er det, og hvorfor har du brug for det?