Skip to content
Integrations to freedom

webCRM - Uniconta
Integration

WebCRM_logo
Uniconta-logo-1
Abonnementspris fra Kr. 249, - pr. måned

Sådan virker integrationen

Fuldt fleksibel integration imellem webCRM og Uniconta, sikrer realtime opdatering af kunde og ordredata imellem systemerne

Løsningen holder dine kundedata opdaterede i begge systemer, så du altid har de relevante data til rådighed både for dit bogholderi, men også for dine sælgere med kunde kontaktdata og kontaktpersons information.

Vare informationer og ordrer synkroniseres også!
Vareoplysninger hentes automatisk fra Uniconta til webCRM, og leverancer overføres som ordrer i Uniconta klar til fakturering. Leverancer opdateres automatisk og sættes som afsluttet, når ordren er faktureret i Uniconta – dine sælgere er altid opdaterede.

*Kræver Wedoio WebHook plugin installeret i Uniconta og Uniconta serverbruger.

webcrm-uniconta-computer
reload-icon

Automatiser processen med webCRM – Uniconta Integration

Slip for dobbelt arbejde, begge systemer holdes opdateret med alle relevante informationer. Løsningen er fleksibelt bygget på Wedoios IPAAS løsning, og kan derfor udvides og tilpasses den enkelte virksomhed.

Customer information is updated

Organisationer <-> Debitorer har altid samme relevante informationer

Dine aktive kunders data opdateres automatisk i begge systemer i realtime.

Products are created and maintained in Uniconta

Produktinformationer vedligeholdt et sted

Vedligehold produktinformationer og priser i Uniconta, det naturlige sted, og få automatisk opdateret oplysningerne i webCRM.

Stock status is updated in real time

Leverancer -> Salgsordre

Så snart et tilbud vindes i webCRM og sættes som vundet, overføres dette som salgsordre i Uniconta, klar til videre proces og fakturering.

Sales order is created automaticall

Automatisk afslutning af Leverancer

Når en salgsordre faktureres i Uniconta, opdateres leverancen i webCRM, tilføjes PDF kopi af fakturaen og sættes automatisk til Afsluttet.

INDEN VI GÅR I GANG

Værd at vide inden installation af integrationen

Inden løsningen opsættes på i din Uniconta, har vi brug for følgende.:

  • Adgang til din webCRM konto
  • webCRM api nøgle
  • Uniconta server bruger (brugernavn og adgangskode)
  • Uniconta support bruger med fuld adgang – vores support bruger er gratis at oprette og SKAL oprettes med brugernavn Support
  • Gennemgang af datafelt mapping inden løsningen sættes i test/drift

Du og din Uniconta partner skal være opmærksom på, at Wedoio Integrations installerer et "Webhook plugin" i Uniconta, der bygger på Uniconta "Page". Dette kan i nogle tilfælde konflikte med andre Uniconta tilpasninger som din Uniconta partner har udført. Wedoio Integrations har andre muligheder, men kan ikke tage ansvar for situationer, hvor sådanne konflikter der måtte opstå.

Der tages forbehold for eventuel datamigrering og mapping, i forbindelse med opsætning af løsningen. Dvs. overførsel af data fra det ene til det andet system, og/eller sammenkædning af bestående data i begge systemer. Dette kan gennemføres på timebasis. Spørg eventuelt for estimat.

video-thumbnail
video-circleIcon