Skip to content
Lets know each other better

Lidt om os

Hos Wedoio Integrations kan vi rigtigt godt lide digitale systemer og integrationer. Vi ved dog, at mange ikke har det på samme måde. Derfor er vores ambition at gøre det nemt, sikkert og bekymringsfrit for dig at integrere din Uniconta løsning til dine øvrige digitale systemer, så du kan bruge din tid på dét, der virkelig betyder noget for dig.

Wedoio har rødder i Danmark, men vi er et globalt team af entreprenører, udviklere og designere, som alle arbejder for at ændre, hvordan vi integrerer digitale systemer. Vores primære beliggenheder er København.

Et grundigt og indgående kendskab til virksomheders behov for agile og fleksible integrationer og tjenester, er altid afsættet for Wedoios løsninger.

Wedoios løsninger forhandles hovedsageligt af Uniconta partnere over hele verden, hvor Wedoio i samarbejde med lokale distributører og partnere, udvikler og tilpasser løsningerne efter markedets og kundernes forskellige ønsker og behov.

about-banner-1
PEOPLE

Mød vores team

team-arrow-right
team-arrow-left
peter
Peter Ingemann Köhn

Founder/ CEO

Joe
'Joe' Nyuse Coffee

CTO

casper
Casper Broe

PM - Webshop specialist/ UI / UX designer

Justinas
Justinas Jocus

Senior Developer

Alan
'Alan' Yehia

Developer

Oeksiy
Oeksiy

Frontend Developer

Max
Max Rimmer Vad Larsen

Shop Specialist/ Junior Developer

VORES VISION FOR FREMTIDEN

More stuff about us
icon1

Vi tror, at innovation indenfor digital teknologi vil give større agilitet i enhver type virksomhed. De digitale løsninger undergår grundlæggende forandringer, hvilket kun vil accelerere i de kommende år – og Wedoio er med hele vejen. Vi sørger for, at virksomheder kan drage fordel af disse forandringer, mens de sker, ved at udvikle intelligente integrationer og løsninger.

icon2

Kreative integrationsløsninger og nye teknikker, så vel som forretnings- og system forståelse, lader vores firma innovere i en industri, hvor forandring har været langsom og priserne været høje.

icon3

Wedoios drøm er at skabe enkle og simple produkter, og at tænke og udvikle løsninger der letter hverdagen for enhver type virksomhed, og frem for alt, virksomhedernes medarbejdere.