Skip to content

#withMake

Fra opgaver og arbejdsprocesser til applikationer og systemer,
byg og automatiser alt i én kraftfuld visuel platform.

Opret Make gratis
Ingen tidsbegrænsning på gratis plan    ✅ingen kreditkort påkrævet

 

Valgt af tusindvis af hurtigtvoksende virksomheder over hele verden

Automatisér hvad som helst, og Make vil gøre resten

Design, byg og automatisér hvad som helst med Make. Byg systemer, forbind apps, design arbejdsprocesser og juster teams, alt sammen med en kreativ visuel platform.

Med Make kan du automatisere din arbejdsproces for at spare tid og penge for dig og din virksomhed. Wedoio er godt bekendte med Make platformen og dens uendelige muligheder.

 

Få mere at vide om Make

Mere end en no-code arbejdsproces automatisering

Make har gjort det til deres mission at være mere lineær og intuitiv end de traditionelle no-code integration og automatiseringsplatforme.

Ingen mere gammeldags gentagende opgaver, der spilder din tid! Lad alt det over til Make og Wedoio, så du kan fokusere på din virksomhed.

 

Book et gratis online møde

 

 

Din forretnings automatiseringsplatformMed vores automatiseringsværktøjer kan du spare tid og ressourcer,
så du kan fokusere på at vækste din virksomhed og øge produktiviteten.
Lad Make tage sig af de gentagende opgaver, så du kan tage dig af det,
der virkelig betyder noget.

 

Få mere at vide om Make

 

Make_gif_01_Loop-2
apps

Det unikke ved Make

Make tilbyder avancerede funktioner, der gør det muligt for dig at skabe professionelle integrationer. Værktøjet fokuserer på at visualisere hvert trin, så du kan følge din automatisering i realtid og se dine datastrømme.

FORBIND TIL NÆSTEN ALLE APPS ELLER TJENESTER

Takket være HTTP/SOAP og JSON/XML modulerne kan Make nemt oprette forbindelse til næsten enhver webtjeneste uden at skrive en eneste linje kode.

UBEGRÆNSEDE TRIN

Dine integrationer (scenarier) kan indeholde et ubegrænset antal trin i  hvilket giver dig enestående fleksibilitet til at skabe komplekse og skræddersyede workflows .

SKABELONER

Make har forberedt over 1500 klar-til-brug scenarier for at hjælpe med den indledende opsætning. Wedoio kan hjælpe dig med tilpasninger, så de passer til dine behov.

VISUALISER ALT DU LAVER

Fra evnen til at spore scenarieudførelse i realtid til fuldstændig visualisering af de data, der passerer gennem dit scenarie, kan du se dit scenarie folde sig ud foran dig.

PLANLÆGNING

Du kan opsætte en udførelsesplan efter dine præferencer. Vi kan eksekvere dit scenarie helt ned til hvert minut. Webhooks håndteres øjeblikkeligt.

TRIGGERS

Triggers er moduler, der er i stand til at returnere bundter, som er blevet nyligt tilføjet eller opdateret (afhængigt af indstillingerne), siden sidste kørsel af scenariet.

TRANSAKTIONER

Vi understøtter transaktionsbehandling, som fungerer på en måde, der ligner klassiske relationelle databaser.

MOBILE ENHEDER

Make's mobilapp åbner op for en verden af muligheder ved at forbinde din smartphone til integrationer, så du nemt kan styre og automatisere workflows.

AI-ASSISTENT

Sæt størm på din virksomheds udvikling med Make's AI-assistent integration, som ChatGPT, åbner for et væld af nye muligheder.

templatesSkabeloner til Make

Make tilbyder tusindvis af workflow automation templates, der er kompatible med mange apps og tjenester. De fungerer godt som de er og kan tilpasses for at matche din ideelle arbejdsgang, når din virksomhed vokser.

Med Makes brugervenlige, visuelle redigeringsværktøj kan du nemt tilpasse skabelonerne til dine specifikke krav. Skabelonerne dækker forskellige områder som CRM, marketing automation, projektstyring og e-handel, hvilket hjælper dig med at automatisere processer og forbinde dine apps effektivt.

Hvis du har brug for hjælp til at tilpasse en skabelon eller oprette en ny automatisering, står Makes supportteam klar til at hjælpe dig.

Visualiser alt, hvad du laver i MakeMake tilbyder en visuel platform, der giver brugerne friheden til at skabe, opbygge og automatisere i takt med deres idéer.

Se i realtid, hvordan din automatisering udføres, og hvordan data flyder gennem dit scenarie. Make har en interaktiv tilgang til sine processer.

excel.jpg

Funktioner - som du kender dem

Make leveres med de mest almindeligt anvendte funktioner til at arbejde med tekst, tal, datoer og lister. Hvis du har brug for at lægge flere værdier sammen eller flytte en datoværdi, har Make funktioner, der fungerer som Excel.

gmail.jpgDetaljerede informationer om hver eksekveringNår Make udfører et bestemt scenarie, logføres alle handlinger. På denne måde kan du se, hvad og hvornår data blev behandlet.

Og hvis du gerne vil bruge Make, men ikke ønsker at gemme nogen overførte data, kan du bare slå logføringen fra.

Få adgang til vores sidste nyheder