Skip to content
SOME LEGAL THINGS

Sikkerhed og data

Hvor opbevares dine data?

Vores IPAAS og hostingplatform er placeret hos Microsoft Azure.
Da dine datas sikkerhed er det vigtigste for os, lever Microsoft Azure datacenter selvfølgelig op til de internationale krav og kan dokumentere en ISAE 3402-erklæring.
Derudover er vores servere under konstant overvågning hos Microsoft Azure, så vi har status på vores servere 24/7.
Nedenfor kan du læse mere om det tekniske setup omkring dine data.

Tier-klassifikationer

Hos Microsoft Azure er datacentret designet med udgangspunkt i Tier-klassifikationerne, hvilket betyder at datacentret har:

  • Redundant dieselgenerator som slår til i tilfælde af strømafbrydelse
  • Brandsikring (aspirationsanlæg og Inergen / Argonite)
  • Redundant køleanlæg
  • UPS’er som sikrer stabilitet i strømmen
  • Overvågning med en lang række tekniske alarmer og censorer
  • Adgangskontrol (personlige adgangskort, fingerscanner, kode)
  • Videoovervågning

Udover at være en Tier 3 udbyder besidder Microsoft Azure alle nødvendige certificeringer såsom ISO27001, ISO9001, ISO3000, ISAE3402(+type 2).

Du kan læse mere om Microsoft Azure her.

Back up og dataopbevaring

Back up-filerne opbevares på en anden fysisk adresse end databaseserveren og kan nemt hentes og gendannes i nødstilfælde. Vores databaseservere er virtuelle, og de kører på et centralt data lager, hvilket i tilfælde af nedbrud på en server sikrer, at vi nemt kan gendanne serveren og køre videre med jeres data, som de så ud før nedbruddet.

Selv ved total udslettelse af vores primære datacenter har vi sikret et minimalt tab af data på maks. en time, og vi er i stand til at genskabe jeres løsning i det sekundære datacenter.

Kan jeg få fat i mine egne data?

Ja, hos os er der ingen “vendor lock-in”. Dine data er dine, og du vil til enhver tid kunne modtage en sikkerhedskopi af dem.
Der er også mulighed for løbende at modtage en sikkerhedskopi af dine data mod betaling. For at høre mere om dette skal jeres Wedoio data-ansvarlige kontakte vores supportafdeling via support@wedoio.com.
I vælger en dataansvarlig i Wedoio, da I er dataansvarlige, og vi er databehandlere ift. GDPR. Det er kun denne person, som kan kontakte os omkring ændringer i jeres data.
Læs mere om GDPR og Wedoio.

Datasikkerhed ved transmission

Wedoio tilgås via krypteret forbindelse (HTTPS/SSL). SSL-kryptering betyder, at data som er sendt mellem en registreret bruger og Wedoios systemer bliver krypteret, så det ikke er muligt at opsamle dele af transmissionen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på support@wedoio.com, hvis du har yderligere spørgsmål til datasikkerheden i Wedoio.