Skip to content
Top 5 apps til din Shopify webshop | Wedoio anbefaler

Top 5 apps til din Shopify webshop | Wedoio anbefaler

Hvad er det der Shopify, som alle snakker om?

Til de af jer som ikke er kendte med Shopify, så er det en eCommerce platform som giver mulighed for at designe, tilpasse og administrere din webshop på tværs af flere kanaler/channels. Shopify autoriserer millioner af virksomheder i lande verden over inklusiv mærker som Unilever, Kylie Cosmetics, KKW Beauty, Red Bull, og flere.

Der er mange fordele ved at bruge Shopifys platform: den er nemt at tilpasse, den er bygget til optimering og webshoppen er relativ nem at vedligeholde. Herudover kan du tilpasse og tilføje funktioner til din webshop vha. mere end 5000 apps som integrerer direkte med Shopify. Nogle af disse apps er gratis eller har en gratis version eller prøveperiode, mens andre koster et mindre abonnementsgebyr hver måned.

 

Lille spejl på væggen der hvilken Shopify app er den bedste i verden her?

Da der er tusindvis af forskellige og brugbare Shopify apps i Shopify App Store, kan dette til tider være en jungle, man let farer vild i! Dette indlæg vil præsentere vores forslag til og anbefalinger af apps som kan forbedre din Shopify eCommerce webshop betydeligt på en simpel måde.

 

Lad dig ikke rive med!

Eftersom det er vigtigt ikke at lade sig rive med og installere og implementere for mange apps og fede funktioner, da dette kan påvirke din webshops præstation og speed score negativt, vil vi holde os til udelukkende at nævne 5 apps i dette indlæg - men hvis du implementerer disse, vil du være godt kørende og klar til flere konverteringer.

Og hvis du allerede har fået gang i konverteringerne, så sikre dig at læse om vores ekslusive bonus funktion til sidst - noget du helt sikkert ikke vil gå glip af!

Men først, lad os præsentere dig for app nr. 1:

Hos Wedoio elsker vi automatisering! Så vi er nødt til at nævne denne app som hjælper dig med at automatisere din e-mail marketing - en perfekt og billig måde at opbygge tillid og at skabe salg på.

Funktion:
Skaber salg på autopilot. Denne app genvinder Abandonned Carts (Efterladte indkøbskurve), hjælper med at genaktivere tabte kunder og holder dem engageret gennem hele kunderejsen. Omnisend appen bruger både e-mails, SMS og push notifikationer til at sende automatiserede beskeder til dine kunder for at holde dem engageret og interesseret i dine produkter.

Udover dette anvender appen også intelligent segmentering som hjælper med at målrette beskeder baseret på individuelle kundedata. Så hvis du er klar til at tage din e-mail marketing til næste niveau og fokusere på dit “warm audience”, så er denne app perfekt til dig!

Fordele:
Denne app promoverer sig selv med “sell while you sleep” (“sælg mens du sover”), hvilket indebærer, at den bruger færdigbyggede automatiserede processer til at få funktionen op at køre, som kræver minimal indsats fra dig. Den bruger også færdiglavede automatiserede processer til for eksempel velkomst e-mails til nye abonnenter, “Recover Abandoned Cart” e-mails, kunde feedback, produktanmeldelser og meget mere. Dette betyder, at du kan øge dine salg uden at øge din arbejdsindsats - noget vi hos Wedoio er eksperter i og elsker at se!

Pris:
Denne app har en gratis plan tilgængelig med mulighed for at opgradere for at få flere funktioner - til en start vil du fint kunne anvende deres gratis version.

Omnisend E-mail Marketing & SMS Shopify app

 

SEO er en god metode til at forbedre din webshops konverteringsrate og at generere gratis trafik til din hjemmeside. Men er du virkelig ekspert i SEO, broken links, JSON-LD Schema og alt texts? Intet problem. Med denne app kan du nemt booste din placering og din trafik inklusiv at scanne din side og fikse SEO problemer.

Funktioner:
Alt-i-en SEO app. Denne Shopify app indeholder alt, hvad du har brug for til din webshops SEO strategi. Den optimerer din webshop med Google best practices for at sikre, at det er nemt for dine potentielle kunder at finde dig via Google. Denne app hjælper dig med alt fra meta titler, beskrivelser, alt tekster, at tjekke for “broken links”, search console og meget mere. Du kan også bruge den til at scanne din hjemmeside for kritiske SEO problemer, hvor appen vil tilbyde løsninger for, hvordan du kan løse disse inklusiv træningsvideoer og support.

Fordele:
SEO er normalt en stor del af marketingstrategien for moderne eCommerce webshops, og det kan tage tid at opnå den nødvendige viden, for ikke at nævne den tid du vil bruge på efterfølgende at forbedre din hjemmesides SEO. Den største fordel ved denne app er, at den gør det nemmere for dig at optimere din webshops SEO uden at skulle være en ekspert. Du sikrer, at du ikke har overset nogen vigtige SEO problemer. Med en forbedret SEO placering, vil du få mere trafik, hvilket også betyder flere salg.

Pris:
Denne app har en gratis version tilgængelig som giver dig alle basic SEO funktioner. Hvis du vil være fuldt dækket ind ift. SEO, har de et betalings abonnement på $20/måned, hvor de tilbyder en 14 dages gratis prøveperiode. Disse penge kan dog være en god investering, hvis du ikke allerede er en SEO espert!

 

plug in seo shopify app

 

Når kunden har købt dit produkt, og ordren er afsendt, går de højest sandsynligt rundt derhjemme og afventer deres pakke. Mange kunder kontakter kundeservice for at få opdateringer om deres ordre og leveringsinformation - specielt hvis ordren er forsinket. At have en app som gør det muligt for dine kunder at tracke deres ordrer og at finde informationen selv er en god service, og herudover vil det spare dit kundeservice team for en masse tid, hvilket også betyder, at du reducerer omkostningerne.

Funktion:
AfterShip appen importerer automatisk alle dine tracing numre for at have al den nuværende tracking information samlet ét sted. Den gør det også muligt for dig nemt at tilføje en “Track din ordre” side til din hjemmeside, så dine kunder vil kunne søge efter deres ordre ved at bruge det tracking nummer, som de modtog i ordrebekræftelses e-mailen. Du vil have mulighed for at tilføje din virksomheds logo til denne side inklusiv at kunne holde styr på om alle ordrer leveres til tiden. Dette kan udgøre en stor men næsten indsatsfri ekstra service til dine kunder og også øge tilliden og gennemsigtigheden.

Fordele:
AfterShip er meget nem og hurtig at installere, og kræver ikke at man har kompetencer inden for kodning. Appen stiler efter at give kunder en branded oplevelse, så tracking siden vil blende ind med dit brand og din hjemmeside. Denne app fungerer også godt med Klaviyo (et velkendt e-mail marketing redskab), hvor du kan vælge imellem 7 forskellige notifikations triggere for at booste dine salg og interaktion gennem e-mail og SMS. Alt i alt en meget praktisk, nem og relevant app med god service og support som vil holde dine kunder informerede og opdaterede.

Pris:
Denne app har en gratis plan tilgængelig som vil være tilstrækkelig for enhver webshop som modtager mindre end 50 ordrer per måned. Hvis du modtager flere ordrer end dette, vil du være nødt til at opgradere til et betalingsabonnement som starter fra $11/måned og opefter (alt efter hvor mange funktioner du vil have). Men denne app vil med sikkerhed give dig mindre arbejde, når det kommer til kundeservice og at svare på henvendelser - en mindre arbejdsbyrde, hvilket er sød musik i vores ører.

aftership order tracking and sms shopify app

Vil du gerne tilføje lidt automatiseret magi til din eCommerce webshop? Denne app er simpelthen “automagisk”. Studier viser at omkring 15 til 40% af alle online køb returneres, og håndteringen af returneringer kan være en ekstra arbejdsbyrde. Men hvad nu hvis du havde en app som automatisk oprettede returneringer, refunderinger og printede labels?

Funktion:
Denne app vil automatisk generere din egen brandede portal, som du kan implementere på din hjemmeside. Her kan kunder oprette returneringer og vælge mellem at blive refunderet via den oprindelige betalingsmetode, via et gavekort eller at bytte til andre produkter. Specielt de to sidste (gavekort og ombytning) vil være en stor fordel, da det giver mulighed for at beholde kundens penge inden for din virksomhed. Derudover kan denne app auto generere og printe labels til forskellige fragtfirmaer og lave intelligente regler (smart rules) som personaliserer returneringsprocessen.

Fordele:
Med denne app kan du virkelig få arbejde gjort automatisk, aflaste dit kundeservice team og forbedre kundeoplevelsen betydeligt. For ikke at nævne at du altså får en ekstra chance for at holde kunden finansielt investeret ved at tilbyde flere og andre returneringsmuligheder. Appen justeres automatisk og tilpasses til dit brand på hjemmesiden med en strømlinet integration. Udover dette lover de, at du vil kunne opsætte appen til at tilbyde magiske returneringsoplevelser til dine kunder på mindre end 10 minutter. Hos Wedoio elsker vi også at spare tid og at arbejde smartere (læs mere om hvordan længere nede).

Pris:
Return Magic tilbyder en 30 dages gratis prøveperiode til at afprøve deres automatiserede magi, og efter dette er abonnementsprisen $10/måned.

 

return magic shopify app

 

Dette er den sidste app, som vi vil præsentere for dig i dag - og hvilken bedre måde at afslutte på end med en gratis app? Du har sikkert hørt det før: Social Proof er vigtigt og kan gøre en stor forskel for dine salg. Folk er sociale dyr og har tendens til at gøre som flertallet. Denne app gør det nemt for dig at tilføje social proof til din webshop og ved at vise positive kundeanmeldelser opfordres andre til også at købe dit produkt, samtidig med at dette øger troværdigheden.

Funktion:
Gør det muligt for dine kunder at skrive en produktanmeldelse til hver enkelt produkt, hvilket hjælper med at øge salgene af det anmeldte produkt. Offentliggør, skjul eller håndter nemt anmeldelser for at holde styr på din sides social proof. Dette kan også forbedre dine SEO resultater, da denne app giver dig mulighed for at tilføje SEO-venlige review scores til dine Google søgeresultater. Alt i alt en nem og gratis måde at tilføje social proof til din hjemmeside på for at booste dine salg og din troværdighed.

Fordele:
Denne app har et fuldt ud tilpasningsdygtigt design og fungerer godt med ethvert Shopify tema. Layoutet og designet af anmeldelserne vil automatisk matche udseendet på din webshop. Du kan også selv redigere layoutet, teksten og farverne uden at skulle have kendskab til HTML kodning. Der er også mulighed for at importere eller eksportere dine anmeldelser i et regneark (CSV), hvilket gør det nemt at importere anmeldelser f.eks. fra din tidligere hjemmeside eller lign..

Pris:
Som nævnt tidligere er denne app helt gratis, så der er ingen undskyldning for ikke at afprøve den.

product reviews shopify app

 

Vil du arbejde hårdere eller bare smartere? Vi vælger smartere

Udover udvalget af Shopify apps kan du også finde brugbare integrationer og anvende dem til at optimere din Shopify webshop til automatisering - forestil dig at få arbejde gjort for dig helt automatisk! (Ja, du behøver ikke engang at løfte en finger). Al den ekstra tid du pludselig har kan bruges til at fokusere på at skalere eller at øge dine konverteringer endnu mere, eller hvis du foretrækker det; at ligge på stranden og sippe en cocktail.

Lyder det for godt til at være sandt? Vi forklarer det hele for dig lige her:

 

Uniconta Integrationen til Shopify eCommerce webshops

Hvis du ejer en Shopify webshop og endnu ikke har hørt om denne Shopify integration, så følg godt med nu, for dette kan spare dig for en masse tid, hårdt arbejde og øge din profit betydeligt!

Uniconta er et moderne cloud-baseret ERP system som holder styr på regnskab, lagerbeholdning, projekter, produktion og logistik, hvilket hjælper din forretning til at blive mere digital. Dette byder på tidsbesparelser i dine daglige rutiner, søgninger, dokument indhentning og forretningsadministration. Alle dine data og dokumenter er sikkert opbevaret og altid tilgængelige i Uniconta cloud.

Lær mere om Wedoios Integrationsløsninger nu!

Wedoios Shopify-Uniconta integration giver dig mulighed for automatisk at overføre dine produkter, kunder og alle ordrer fra din webshop og direkte til Uniconta. Ved at abonnere på denne nemme og simple Shopify integration, sparer du en masse tid og energi i håndteringen af din webshop.

Det vigtigste er, at du fokuserer på din forretning og ikke på detaljeret regnskab og dokumentation. Spar tid - spar penge, det er helt sikkert!

 

Frygt ej, Wedoio er på vej!

Wedoio er her altid til at hjælpe med at besvare spørgsmål og at give dig den nødvendige information om vores integrations- og automatiseringsløsninger. Vores mål er at gøre alt nemmere for dig ved at optimere din eCommerce webshop til automatisering - at øge dine salg men mindske arbejdsbyrden ved at automatisere arbejdsprocesser. Simpelt, sikkert og nemt!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller at booke et møde for en videre snak om intelligente løsninger. Du kan også læse mere om Wedoios integrationer. Vi vil guide dig og hjælpe dig igennem hele processen. Vi snakkes ved!

Kontakt os i dag!

 

Mere om:
shopify-logo-small

Shopify er en ecommerce platform, designet til at gøre det nemt for dig at bygge din egen online forretning uden at skulle involvere et design- og udviklingsteam. Det er en samlet pakke, og alt du har brug for for at komme i gang med at sælge online findes allerede på platformen. Du kan bygge og publicere din webshop udelukkende gennem Shopify og gøre brug af de praktiske funktioner og apps.


Shopify er en selvstændig hjemmeside. Du kan hurtigt begynde at bygge din webshop uden at få problemer med hosting platforme. Du får indbyggede værktøjer til at lave, udføre og analysere dine Facebook og Google kampagner. Du får et samlet kontrolpanel for ordrer, forsendelser og betalinger.

Her er nogle af Shopifys statistikker ifølge Digitalintheround.com, Sleeknote.com og Shopify selv:

  • Shopify havde 20% af markedsandelen i 2020. 
  • Mere end 1.7 mio. forretninger er drevet af Shopify.
  • Salg på Shopify har overskredet $100 milliarder til dags dato!
  • Shopify er tilgængeligt i 175 lande verden over og anvendes af mærker såsom Allbirds, Gymshark, Heinz, Staples Canada og mange flere...
  • Indtil oktober 2021 har de 1.7 mio.+ virksomheder som opererer på Shopify sammen genereret $356 milliarder.

Mere om:
uniconta blok

Uniconta er et moderne cloud-baseret ERP system som holder styr på økonomi, varelager, projekter, produktion og logistik og hjælper din forretning med at blive mere digital. Dette byder på tidsbesparelser i din daglige rutine, søgninger, indhentning af dokumenter og forretningsledelse. Alle dine data og dokumenter er sikkert opbevaret og altid tilgængelige i Uniconta cloud. 

Selvom dette er et standard ERP system, er det fleksibelt struktureret, så du kan skræddersy løsningen med dine egne felter, tabeller og skærme. Dette betyder, at du ikke behøver at være afhængig af ønsket om forandring blot for at passe ind med andre virksomheder.

 

Mere om:
wedoio-logo

Wedoio giver enhver forretning mulighed for en nem og enkel Uniconta integration og en automatiseret løsning. Dette inkluderer integration af al data fra WooCommerce, Shopify, Magento 2 og andre webshops direkte til Uniconta uden at miste information i løbet af processen.

Ved at tilmelde dig denne nemme og enkle integrationsproces, kan du spare en masse tid på administrationen af din webshop. Det vigtigste her er, at du kan have fokus på din forretning og undgår at skulle hoppe mellem forskellige systemer. Spar med sikkerhed både tid og penge. Du får automatisk tingene ordnet.

 

Share this:

Best this week:

iPaaS: Hvad er det, og hvorfor har du brug for det?