Skip to content
Alt om November First og fordelene ved betalingsplatformen

Alt om November First og fordelene ved betalingsplatformen

Hvad er November First?

November First er en betalingsplatform bygget til at reducere virksomhedens omkostninger hver gang en betaling gennemføres. Man kan integrere platformen med f.eks. en eCommerce webshop. Dette giver dig mulighed for at betale både nationale og internationale leverandører med betydeligt lavere gebyrer og bedre valutakurser. Med November First vil du spare både tid og penge, og du behøver ikke at skifte til en bestemt bank for at kunne gøre brug af November First.

Med denne integration vil du endda kunne sætte den til at udføre fremtidige betalinger og at udføre betalinger direkte fra dine regnskabssystemer. Der er intet behov for oploadning af filer hverken fra eller til regnskabssystemer og heller ikke til banken.Der er intet behov for at logge ind på din online bank, og du vil kunne godkende betalinger på farten 24/7.

Du kan også spare endnu mere tid ved brug af batch betalinger - altså flere betalinger samlet i en gruppe. Dette betyder, at November First platformen fungerer med alle virksomhedens systemer, og at du også kan importere eller eksportere betalinger ved brug af Excel ark, CSV eller bank filer.

Overordnet set betyder dette at November First er en betalingsplatform, der vil gøre det nemmere for dig at håndtere betalinger, men at den også vil spare dig for tid ved at administrere dine betalinger og penge i form af lavere gebyrer og bedre valutakurser.

 

Hvorfor vælge November First?

November First passer både til mindre, mellemstore og alle andre typer af virksomheder som gerne vil reducere deres betalingsomkostninger, have en samlet platform til alle betalinger og spare tid på at håndtere betalingsprocesserne. Specielt hvis du har internationale leverandører, som du jævnligt betaler eller noget lignende dette, er November First den perfekte løsning.

Med November First får du også:

  • Ingen skjulte gebyrer - de bedste valutakurser og de laveste gebyrer uanset hvor du befinder dig,
  • Mulighed for at betale i 26 forskellige valutaer,
  • Tidsbesparelser med batch betalinger og adgang til nemt at godkende betalinger på farten,
  • Tilkobling af November First til dine regnskabssystemer og din online bank,
  • Automatisering af betalingsprocesser og bogføring.

Du bør vælge November First for en smartere og mere intelligent løsning til at håndtere dine betalingsprocesser og din bogføring. Hovedpointen er at gøre det hele nemmere for dig og at sikre, at du kan arbejde mere effektivt omkring disse processer - og spare både tid og penge!

Så alt i alt for at opsummere; November First er en nem og sikker løsning til betaling af leverandørfakturaer direkte fra platformen, dit regnskabssystem eller gennem dens integrationspartnere - helt uden behov for at logge ind på din online bank.

November First betalingsplatformen reducerer virksomhedens omkostninger hver gang en betaling skal gennemføres. Platformen gør det muligt for alle virksomheder at betale alle typer af leverandører med betydeligt billigere gebyrer og bedre valutakurser. Betalinger kan gennemføres direkte fra udvalgte regnskabssystemer såvel som fra November First. Alle de automatiserede bogføringsprocesser udføres i realtid.

 

Hvordan kommer man i gang? Wedoios November First-Uniconta Integration

Wedoio har udviklet en integrationsløsning som hjælper dig med bedre at integrere din virksomhedssystemer med November First for en gnidningsfri og nem proces! Løsningen hedder November First-Uniconta Integration.

Uniconta er et moderne cloud-baseret ERP system som holder styr på regnskab, lagerbeholdning, projekter, produktion og logistik, hvilket hjælper din forretning til at blive mere digital. Dette byder på tidsbesparelser i din daglige rutine, søgninger, dokuement indhentning og forretningsadministration. Alle dine data og dokumenter er sikkert opbevaret og altid tilgængelige i Uniconta cloud.

Ved at abonnere på vores November First-Uniconta integration vil du kunne håndtere alt fra Uniconta og opnå en simplificering af din kreditorbogføring. Du kan nemt godkende betalinger kun med få klik direkte fra Uniconta, og Wedoio vil hjælpe og guide dig igennem hele integrationsprocessen.

Du kan læse meget mere om November First-Uniconta integrationen lige her og se vores korte video som demonstrerer, hvordan man håndterer betalinger direkte fra Uniconta!

Lær om November First-Uniconta Integrationen nu!

Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for mere information om vores integrations- og automatiseringsløsninger, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os eller at booke et møde via vores kontaktside lige her - vi vil med glæde hjælpe!Kontakt os i dag!

Mere om:
uniconta blok

Uniconta er et moderne cloud-baseret ERP system som holder styr på økonomi, varelager, projekter, produktion og logistik og hjælper din forretning med at blive mere digital. Dette byder på tidsbesparelser i din daglige rutine, søgninger, indhentning af dokumenter og forretningsledelse. Alle dine data og dokumenter er sikkert opbevaret og altid tilgængelige i Uniconta cloud. 

Selvom dette er et standard ERP system, er det fleksibelt struktureret, så du kan skræddersy løsningen med dine egne felter, tabeller og skærme. Dette betyder, at du ikke behøver at være afhængig af ønsket om forandring blot for at passe ind med andre virksomheder.

More about:
November First-logo

November First er en nem og sikker løsning til betalinger af leverandør fakturaer direkte fra portalen, regnskabssystemet eller gennem dens integrations partner - uden behov for at logge ind på netbanken.

November First betalings platform reducerer virksomhedens omkostninger hver gang en betaling skal gennemføres. Platformen gør det muligt at betale alle typer af leverandører med betydeligt billigere gebyrer og bedre valutakurser. Betalinger kan udføres direkte fra det udvalgte regnskabssystem såvel som fra November First. Alle de automatiserede bogførings procedurer bliver fuldført i real-tid.

Mere om:
wedoio-logo

Wedoio giver enhver forretning mulighed for en nem og enkel Uniconta integration og en automatiseret løsning. Dette inkluderer integration af al data fra WooCommerce, Shopify, Magento 2 og andre webshops direkte til Uniconta uden at miste information i løbet af processen.

Ved at tilmelde dig denne nemme og enkle integrationsproces, kan du spare en masse tid på administrationen af din webshop. Det vigtigste her er, at du kan have fokus på din forretning og undgår at skulle hoppe mellem forskellige systemer. Spar med sikkerhed både tid og penge. Du får automatisk tingene ordnet.

 

Share this:

Best this week:

Automatisering af arbejdsprocesser forklaret: fordele, eksempler