Skip to content
iPaaS: Hvad er det, og hvorfor har du brug for det?

iPaaS: Hvad er det, og hvorfor har du brug for det?

På det seneste er forretningsprocesser blevet transformeret, hvoraf basen er integrering af virksomhedsdata og at virksomhedens medarbejdere er forbundet med alle de virkomhedsdata, som de har brug for. Dette gør det muligt at etablere en gnidningsfri kommunikation med kunder og at tilbyde en service af høj kvalitet uanset om udvekslingen af data foregår digitalt eller ej.

Nutidens virksomheder bruger flere digitale apps og løsninger end nogensinde før, og flere og flere virksomheder foretrækker at bruge forskellige clouds i deres arbejde. Hovedproblemet ved digital transformering er forbindelsen mellem alle CRM, ERP, marketings- og andre systemer for at kunne udveksle data mellem dem. Det er upraktisk at oprette en fuldt etableret integrationsafdeling udelukkende til at udføre dette arbejde, så IT-afdelingen eller andre lignende afdelinger må enten fuldføre integrationsprojekter så hurtigt som muligt eller hyre ekstra medarbejdere til at oprette, installere og vedligeholde integrationsprocessen. Nogle gange er virksomhedsejere nødt til at gøre brug af begge dele.

Hvad er iPaaS integrationsplatform

I sådanne tilfælde kommer iPaaS teknologi til undsætning

“Integration platform-as-service” (iPaaS) er en ny tilgang til integrationsløsninger. iPaaS gør det muligt for dig at tilpasse udvekslingen af data mellem applikationer og processer langt hurtgere end ved andre lignende platforme som f.eks. SOA (Service Oriented Architecture), ESB (Enterprise Service Bus) og EAI (Enterprise Application Integration).

Traditionelle integrationssystemer er ote dyre og komplekse, hvis du sammenligner dem med nutidens iPaaS egenskaber. Hertil fungerer iPaaS godt uanset hvor integrationen etableres: i cloud, on-premise eller en kombination af disse.

 

Hvad er iPaaS integrationsplatform? 

iPaaS er en samling af cloud servicer, som gør det muligt for dig at udvikle, udføre og vedligeholde integrationsprocesser som forbinder enhver kombination af on-premise applikationer og cloud servicer, processer, applikationer og data inden for en eller flere organisationer.

Lad os se nærmere på nøglefunktionerne og egenskaberne::

  • Multi-bruger cloud struktur: IPaaS er en cloud service, hvilket betyder, at den nemt kan skaleres og er velegnet til at integrere store mængder af data.
  • Et kartotek af forbindelser som tilbyder forbindelse til cloud og on-premise applikationer: Platformen kommer med et stort udvalg af færdiglavede forbindelser til specifikke løsninger (f.eks. til integrering med CRM systemer, regnskabssystemer osv.) og til applikationer som understøtter generelle kommunikationsprotokoller (f.eks. OData som gør det muligt at oprette REST API’er).
  • Omkostningerne ved ejerskab er primært baseret på abonnements opdateringer: Dette betyder at IPaaS ikke kræver høje startomkostninger og heller ikke køb af specielt udstyr.
  • Mulighed for hurtigt at sammenligne og transformere data: Hurtige data mapping redskaber hjælper brugeren med at tage et felt fra source systemet, transformere dataen og at mappe det til et felt i målsystemet. Wedoio har fordelen ved, at tilbyde et interface system som er nemt at bruge og som gør det muligt selv for ikke-tekniske medarbejdere at tilpasse integrationsløsningen.hvad er ipaas

Hvis du gerne vil vide mere om integrationer, og hvordan din virksomhed kan drage fordel af implementeringen af en integrationsløsning, kan du gennemse vores blog lige her. Vi fortæller mere om integrationsløsninger som kan automatisere din forretning og dine administrationsprocesser!

Er du selv på udkig efter en løsning til din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os og at booke et uforpligtende møde med vores eksperter. Wedoios team står til enhver tid klar til at hjælpe og guide dig til den bedste vej mod en automatiseringsløsning for din virksomhed.

Wedoio tilbyder virksomheder Uniconta integrationer til webshops, CRM’er, tidsregistrering, økonomi, regnskab, lagerbeholdning og mange flere systemer. Du kan tjekke vores integrationsløsninger ved at trykke på linket nedenfor.

Kontakt os i dag!

Vi håber, at du kommer godt ind i det nye år med glæde og godt helbred. Hele teamet hos Wedoio ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår!

 

Share this:

Best this week:

Top 5 apps til din Shopify webshop | Wedoio anbefaler