Skip to content
WooCommerce Plugin+Bonus: WooCommerce-Uniconta Integrationen forklaret

WooCommerce Plugin+Bonus: WooCommerce-Uniconta Integrationen forklaret

WooCommerce er et plugin drevet af WordPress. Den kan defineres som et selvstændigt eCommerce system. I dag er dette den bedste løsning, for dem som gerne vil bygge deres egen webshop på denne platform. Disse plugins er meget fleksible og nemme at bruge.

WooCommerce plugin gør det muligt for dig at sælge fysiske varer og services i en webshop, tilbyde produktvarianter, sammensatte konfigurationer osv..

WooCommerce giver dig fuld kontrol over din online butik lige fra beregning af skatter og lagerbeholdning til håndtering af brugerkonti. Dette gør det muligt at tilføje og fjerne extensions, ændre designet og at tilpasse indstillingerne alt efter hvad der kræves ift. funktionaliteten af din webshop.

Her er nogle WooCommerce statistikker som er værd at tage et kig på:

 

Hvad har du brug for, for at kunne bygge en WooCommerce online shop?

At bygge en webshop er et stort skridt mod at udvide din kundebase og at øge din profit. WooCommerce har mange fordele, som gør den perfekt for ejere af mindre virksomheder, som er på jagt efter en platform til at sælge online, uanset om de sælger fysiske, digitale produkter eller begge dele.

WooCommerce er nemt at sætte op og nemt at bruge. Det generelle plugin er gratis, hvilket betyder, at du fuldt ud kan lancere din webshop indenfor nogle minutter. Den kan integreres med ethvert WordPress tema og har et rent og minimalistisk design.

Betalinger kan også nemt tilpasses. Du kan vælge mellem PayPal, direkte bankoverførsel, kontanter, check eller levering. Flere WooCommerce forlængelser tillader dig at tilføje enhver betalingsmetode. Dette er en af de tiltalende grunde til at bruge WooCommerce.

Fra at tilføje e-mail og til at integrere WooCommerece med cloud-baserede systemer såsom Uniconta, kan WooCommerce både håndtere dette og meget mere. Og eftersom WooCommerce er så populært, kan du nemt finde svar og hjælp fra udviklere som er specialiseret i WooCommerce tilpasning, hvilket er fantastisk.

Børbar computer skærm i venstre hjørne med WordPress webshop

Hvorfor prøve WooCommerce?

Grunde til at anvende WooCommerce til at sælge dine produkter i en webshop:

 • WooCommerce giver dig en fuld WordPress integration og forbindelse til millioner af andre WordPress brugere.
 • Den kan tilpasses til at passe til dine behov og kan hjælpe dig med enhver opgave, du måtte have.
 • WooCommerce beskytter dine data fra at ende i hænderne på tredjeparter. Den sikrer også at transaktionerne mellem dig og køberen foregår sikkert.
 • WooCommerce tilbyder mange in-depth tutorials og dokumentation som dækker et bredt udvalg af emner, såsom opsætning, brug af SSL (Secure Sockets Layer), snippets, arbejds temaer og meget andet.
 • En af de største fordele ved WooCommerce er det høje antal af gratis og betalings extensions. Disse gør det muligt at tilpasse WooCommerce til dine behov, tilføje et bredt udvalg af funktioner og tilbyder muligheden for at integrere med mange forskellige servicer.

Med al denne information skulle du gerne se frem til at lære, hvordan man opsætter sin WordPress eCommerce butik ved brug af WooCommerce.

 

Hvilke muligheder giver WooCommerce?

Blandt de generelle funktioner i WooCommerce, er her følgende fordele:

 • Produkthåndtering
 • Administration af ordrer
 • Automatiske skatteberegninger 
 • Opsætning af kuponer og rabatter
 • Udarbejdelse af rapporter om transaktioner, kunder, produkter og andre parametre

Plugin udviklerne har gjort et stort antal af muligheder og indstillinger tilgængelige for en maximal fleksibilitet af værktøjerne. Men hvis de generelle funktioner ikke er nok, og hvis din online butik har brug for en bedre funktionalitet, kan du altid supplere op med add-ons.

 

Lidt om WooCommerce integrationen og automatiseringsprocesser.

Lad os først og fremmest slå fast hvad en integration er, og hvordan denne process kan gavne din forretning. Integrationen af informationssystemer er en process, hvor der etableres links mellem virksomhedens informationssystemer og en organisation, for at opnå ét samlet sted at håndtere informationerne. Dette gør arbejdet mere simpelt og nemmere.

Hos Wedoio er vi fokuseret på at skabe måder, hvorpå virksomheder nemt kan automatisere deres arbejde og i stedet bruge mere tid på det, der betyder mest for dem. Derfor har vi udviklet en fantastisk integrationsløsning som gør det muligt at integrere din WooCommerce webshop med Unicontas cloud-baserede ERP system. WooCommerce brugere håndterer deres hjemmeside og indhold gennem WordPress, og de kan integrere den med Uniconta gennem Wedoio’s integrationsplatform.

Integrationen mellem Uniconta og WooCommerce er baseret på den præmis, at den skal kunne håndtere alle hverdags-opgaver i shoppen direkte fra Uniconta. Kunder, ordrer, varer og lagerbeholdning synkroniseres automatisk. En betydelig forskel mellem almindelige integrationer og denne integration er bl.a. at alle relevante produktdata vedligeholdes i Uniconta, både tekster, kategorier og billeder. I dag inkluderer løsningen mere end 20 add-on moduler, der kan udvide løsningen afhængigt af det specifikke behov.

Uniconta administerings system holder styr på din virksomheds økonomi, lager, projekter, produktion og logistik, hvilket hjælper din forretning til at blive mere digital. Dette byder på tidsbesparelser i din daglige rutine, søgninger, dokument indhentning og forretningsadministration. Alle dine data og dokumenter er sikkert opbevaret og altid tilgængelige i Uniconta cloud.

Besøg Vores WooCommerce-Uniconta Produktside

Hvad kan WooCommerce-Uniconta integrationen give din forretning?

WooCommerce-Uniconta integrationen giver automatisk synkronisering af produkter, lagerbeholdning, kunder og salgsordrer. Forbind din WooCommerce webshop med Uniconta for at booste dit firmas salg og vækst din forretning. Den reducerer omkostningerne og tiden, som du bruger på at færdiggøre en generel opgave, og kan dermed reducere omkostningerne for virksomheden generelt.

Al den data som synkroniseres i begge systemer såsom order, kundedata, lagerbeholdning mv., når en salgsordre registreres i WooCommerce webshoppen, bliver øjeblikkeligt overført til Uniconta til videre behandling. Når ordren er faktureret i Uniconta, kan den automatisk sætte som “fuldført” i WooCommerce.

Kontakt os i dag!

WooCommerce er uden tvivl et godt redskab til at omdanne din WordPress side til en fuldt funktionel webshop. Du behøver ikke engang stor viden om kodning for at begynde at sælge med denne. Og hvis du allerede har en WordPress hjemmeside som opererer med WooCommerce, og du gerne vil have automatiseret den - så tag kontakt til os! Vores WooCommerce-Uniconta integration er den perfekte løsning til dig. Du er velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at besvare de spørgsmål du måtte have.

 

Mere om:

woocommerce-logo-1

WooCommerce er et plugin drevet af WordPress. Det er et selvstændigt eCommerce system og er en af de mest populære plugins ud af open-source CMS software WordPress. I dag er dette den bedste løsning for dem som gerne vil bygge en webshop på denne platform. Pluginnet er meget fleksibelt og nemt at bruge.

WooCommerce plugin gør det muligt for dig at sælge både fysiske varer og servicer i en webshop, tilbyde produktvarianter, sammensatte konfigurationer osv..

WooCommerce giver dig fuld kontrol over din webshop: fra beregning af skatter og lagerstatus til håndtering af brugerkonti. Den gør det muligt for dig at tilføje og fjerne udvidelser, ændre designet og at ændre indstillingerne, alt efter hvad der kræves af funktionaliteten i din webshop.

Her er nogle WooCommerce statistikker, ifølge Websitebuilder.org, som er værd at nævne:

 • Mere end 4.4 mio. hjemmesider rundt omkring i verden bruger WooCommerce i 2021.
 • WooCommerce pluginnet har mere end 123 mio. all-time downloads.
 • WooCommerce dækker 27.86% af e-commerce markedet i Januar 2021.
 • 93.7% af WordPress webshops vælger WooCommerce pluginnet.
 • Der er 980 WooCommerce plugins i WordPress kataloget, og dette vokser jævnligt!

Mere om:
uniconta blok

Uniconta er et moderne cloud-baseret ERP system som holder styr på økonomi, varelager, projekter, produktion og logistik og hjælper din forretning med at blive mere digital. Dette byder på tidsbesparelser i din daglige rutine, søgninger, indhentning af dokumenter og forretningsledelse. Alle dine data og dokumenter er sikkert opbevaret og altid tilgængelige i Uniconta cloud. 

Selvom dette er et standard ERP system, er det fleksibelt struktureret, så du kan skræddersy løsningen med dine egne felter, tabeller og skærme. Dette betyder, at du ikke behøver at være afhængig af ønsket om forandring blot for at passe ind med andre virksomheder.

Mere om:
wedoio-logo

Wedoio giver enhver forretning mulighed for en nem og enkel Uniconta integration og en automatiseret løsning. Dette inkluderer integration af al data fra WooCommerce, Shopify, Magento 2 og andre webshops direkte til Uniconta uden at miste information i løbet af processen.

Ved at tilmelde dig denne nemme og enkle integrationsproces, kan du spare en masse tid på administrationen af din webshop. Det vigtigste her er, at du kan have fokus på din forretning og undgår at skulle hoppe mellem forskellige systemer. Spar med sikkerhed både tid og penge.

Du får automatisk tingene ordnet.

Share this:

Best this week:

iPaaS: Hvad er det, og hvorfor har du brug for det?